Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lunawood.com — kestomenestyjänä palkitun yrityksen kokonaisvaltainen sivustouudistus

ReferenssiKotimaisen, lämpöpuutuotteita valmistavan Lunawoodin tarina on jatkunut jo yli 20 vuotta. Kestomenestyjänä palkitun yrityksen liikevaihto on lähes nelinkertaistunut viimeisten 10 vuoden aikana, ja nykyään Lunawoodin tuotteita viedään jo 60 maahan ympäri maailmaa.

Kokonaisvaltainen sivustouudistus on jatkoa Bildyn ja Lunawoodin vuodesta 2017 alkaneelle yhteistyölle. Bildyn rakentama sivusto pohjautuu Lunawoodin tavoitteisiin olla rohkea, nykyaikainen, design-vetoinen ja sitoutunut ympäristövastuuseen.

Sivustouudistuksen toteutuksessa huomioitiin tärkeimmät kohderyhmät: yksityiset kodinrakentajat, sekä erityisesti arkkitehdit ja rakennusalan ammattilaiset. Näitä sivusto palvelee julkisivu-, sisustus ja piharakentamisen eri sovellusten inspiraation lähteenä, sekä suunnittelun tukena ajantasaisten tuotetietojen ja digitaalisten materiaalipankkien avulla.

Visuaalinen ilme on harkitun hillitty ja jättää paljon tilaa kuville. Kuvat esittelevät ympäri maailman löytyviä rakennusprojekteja joissa on hyödynnetty Lunawoodin tuotteita. Kansainvälinen yleisö huomioon ottaen teknisessä toteutuksessa on kiinnitetty sivuston löydettävyyteen ja latausnopeuteen. Lisäksi sivustosta on luotu kieliversiot englanniksi, saksaksi, sekä ranskaksi.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Bildy Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Lunawood
Ajankohta: 2021 - 2022
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Bildy

Lisätietoja

Yritysprofiili Bildy kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Bildy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Bildy - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Bildy - Muita referenssejä

Bildy - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia