Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lujahormi on saanut Finnchatin avulla lisäkauppaa, positiivisia asiakkaita ja hyviä asiakaskokemuksia

ReferenssiVille Hänninen on Lujahormin myyntijohtaja. He korjaavat omakotitalojen savupiippuja, myyvät tulisijoja sekä nuohoavat hormeja. Lujahormi ulkoisti verkkosivustonsa asiakaspalvelun chat-pohjaisiin asiakaspalvelukohtaamisiin erikoistuneelle Finnchatille, eikä Villen mukaan paluuta vanhaan ole tiedossa.


Finnchatin palvelu ohjaa potentiaalisia asiakkaita oikeaan suuntaan ja oikeanlaiseen informaatioon.”

Finnchatin asiakaspalvelu-chat on auki Lujahormin verkkosivuilla arkisin aamuyhdeksästä iltayhdeksään. Kyseessä on päivystyspalvelu, joka kysyy automaattisesti sivustolla vierailevilta ihmisiltä, tarvitsevatko he apua.

– Kotisivuillamme on erittäin paljon erilaista tietoa. Finnchatin palvelu ohjaa potentiaalisia asiakkaita oikeaan suuntaan ja oikeanlaiseen informaatioon. Koemme sen kokonaisvaltaisen asiakaspalvelun kannalta todella tärkeänä asiana, Ville kertoo.

Ville otti alun perin Finnchatiin yhteyttä saamiensa suositusten perusteella. Ensitapaamisessa käytiin läpi, mitä palvelu tulee sisältämään, ja päätettiin ottaa muutaman kuukauden kokeilujakso.

– Kokeilujakson päätyttyä oli hyvin luontevaa jatkaa yhteistyötä hieman isommilla resursseilla. Kerroimme ensitapaamisessa Finnchatille toimialastamme sekä meille tärkeistä asioista. Käyttöönotto oli hyvin yksinkertaista, emmekä kilpailuttaneet vastaavia palveluja, koska Finnchatin kokonaisuus vaikutti niin selkeältä ja ammattimaiselta, Ville sanoo.

Vaivaton ja yksinkertainen palvelu

Suurin hyöty on ollut se, että Finnchatin kautta tulee paljon hyviä, valmiita asiakastapaamisia edustajiemme kalentereihin

Lujahormin asiakkaat käyvät verkkosivuilla esimerkiksi katsomassa edustajien yhteystietoja tai vapaita kalenteriaikoja. Finnchatin asiakaspalvelun kautta asiakas voi vaivattomasti varata tai muuttaa jo varatun ajan.

– He hoitavat nämä muutokset suoraan kalentereihimme. Tämä on ollut meille todella vaivaton ja yksinkertainen palvelu, Ville kiittelee.

– Suurin hyöty on ollut se, että Finnchatin kautta tulee paljon hyviä, valmiita asiakastapaamisia edustajiemme kalentereihin. Verkkosivuillamme ei ole verkkokauppaa, vaan kaikki kontaktit järjestetään suoraan myyjien kalentereihin, hän jatkaa.

Läheistä yhteistyötä

Jos meillä on jotain kysyttävää, vastaukset saadaan aina nopeasti. Vastavuoroisesti jos meillä on jotain tiedotettavaa, he huolehtivat kertomamme asiat omalle henkilökunnalleen kiitettävästi

Finnchat raportoi asiakaspalvelutilanteista Lujahormille viikoittain ja kontaktien kanssa käydyt keskustelut annetaan myös myyjille. Tämä helpottaa asiakastapaamisia, kun tarpeita on kartoitettu etukäteen.

– Finnchatin kautta saatujen kontaktien kauppojen päätäntäprosentit ovat äärettömän hyvät, Ville paljastaa.

Lujahormi saa Finnchatilta joka maanantai viikkoraportin, jossa edellisen viikon asiakaspalvelutilanteet on käyty läpi. Lisäksi he käyvät keskusteluja yhteistyön kehittämisestä säännöllisin väliajoin.

– Jos meillä on jotain kysyttävää, vastaukset saadaan aina nopeasti. Vastavuoroisesti jos meillä on jotain tiedotettavaa, he huolehtivat kertomamme asiat omalle henkilökunnalleen kiitettävästi, Ville kertoo.

Kokonaispalvelutaso noussut

Ville on ollut erityisen tyytyväinen siihen, että yhteistyön aloittamisen jälkeen Finnchatin palvelusta ei ole tarvinnut huolehtia, koska raportointi ja yhteydenpito on ollut niin ammattimaista.

– Riittää kun maksamme laskut. Kyseessä on todella vaivaton palvelu. Yrityksemme on saanut Finnchatin kautta lisää kauppaa, positiivisia asiakkaita ja hyviä asiakaskokemuksia. Kokonaispalvelutasomme on noussut aivan varmasti, Ville tietää.

– Suosittelisin ehdottomasti Finnchatia muille yrityksille. Tämä oli meille ihan uusi konsepti ja alussa oli joitakin ennakkoluuloja, mutta heidän palvelunsa tulee varmasti pysymään kotisivujemme osana myös jatkossa, hän sanoo lopuksi.

Suosittelija:

Ville on ollut erityisen tyytyväinen siihen, että yhteistyön aloittamisen jälkeen Finnchatin palvelusta ei ole tarvinnut huolehtia, koska raportointi ja yhteydenpito on ollut niin ammattimaista. – Riittää kun maksamme laskut. Kyseessä on todella vaivaton palvelu. Yrityksemme on saanut Finnchatin kautta lisää kauppaa, positiivisia asiakkaita ja hyviä asiakaskokemuksia. Kokonaispalvelutasomme on noussut aivan varmasti, Ville tietää. – Suosittelisin ehdottomasti Finnchatia muille yrityksille. Tämä oli meille ihan uusi konsepti ja alussa oli joitakin ennakkoluuloja, mutta heidän palvelunsa tulee varmasti pysymään kotisivujemme osana myös jatkossa, hän sanoo lopuksi.

Ville Hänninen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Finnchat Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Lujahormi
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Ville Hänninen

Lisätietoja

Yritysprofiili Finnchat kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Laadunvarmistus
Pilvipalvelut / SaaS
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Rakentaminen

Teknologia

Google
Javascript

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus
Toteutustyö

Omat tagit

chat
chat-myynti
chat-palvelu
Live Chat
ulkoistettu chat

Siirry yrityksen profiiliin Finnchat kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Finnchat - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Finnchat - Muita referenssejä

Finnchat - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia