Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Luetaan.fi innostaa lukupiireihin

ReferenssiLuetaan.fi on konseptoimamme yhteisöllinen palvelu, jonka tavoitteena on saada ihmiset uppoamaan lukemisen iloihin. Palvelu perustuu lukijoiden omiin yhteisöihin, eli lukupiireihin, joissa käydä keskustelua ja jakaa ajatuksia teosten sisällöistä.


Käyttäjät voivat vapaasti etsiä ja liittyä eri piireihin ja luoda uusia vaikkapa oman urheilujoukkueen tai koululuokan kesken. Lukupiirit voivat käydä keskustelua kulloinkin luettavasta kirjasta kappalekohtaisesti ja kuukausimaksullisessa palvelussa lukijat pääsevät käsiksi laajaan digitaalisten teosten tarjontaan, joista he voivat valita teoksia omiin lukupiireihinsä.

Luetaan.fi toimii myös kanavana kirjasuosituksille, jotka perustuvat lukijoiden omaan lukuhistoriaan.


Lukijat voivat syöttää oman kotikirjastonsa kirjoja ja suosikkejaan omaan profiiliinsa hakemalla tai skannaamalla kirjan ISBN-koodin. Näin lukijat saavat suosituksikseen niin tuttujen kirjailijoiden kuin kirjasarjojen ja genrejen teoksia. Lukijat pääsevät myös esittelemään omia suosikkiteoksiaan ja -genrejään luomalla oman lukijaminänsä palveluun. Näin lukijalla on heti palvelun käyttöön otettuaan profiili josta hän voi olla ylpeä, luki sitten 1000 tai 100 sivua viikossa.


Palvelun tavoitteena on lisäksi saada lukijat lukemaan jotain itselleen täysin uudenlaista erilaisten haasteiden avulla. Näitä haasteita voivat olla esimerkiksi tietyllä vuosikymmenellä julkaistujen kirjojen ja tiettyjen kirjailijoiden teosten lukemiseen.Kiinnostuitko konseptista? Ota yhteys Antti Saloseen.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Kisko Labs Oy logo

Tiedot

Ajankohta: 2017 - 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Antti Salonen

Lisätietoja

Yritysprofiili Kisko Labs kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu

Toimialakokemus

Media
Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Kisko Labs kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Kisko Labs - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Kisko Labs - Muita referenssejä

Kisko Labs - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia