Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

LTP Logistics valitsi Devocan hands-free varaston keräysratkaisun

ReferenssiLTP Logistics Oy ja Devoca Oy ovat solmineet kaupan Devocan Talk'nPick ratkaisun toimittamisesta varastojen keräilyyn. Ratkaisu otetaan käyttöön vuoden 2018 alussa. LTP Logistics Oy on lämpötilasäädeltyjen (+0°C – +3°C) elintarvikkeiden logistikkapalveluita tuottava yritys, jonka asiakaskunta koostuu pienistä ja keskisuurista elintarviketeollisuuden toimijoista. Palveluihin kuuluvat tuotteiden keräily, varastointi, lähetys ja kuljetus koko Suomen alueella.

Tarrojen liimailusta reaaliaikaiseen digitaaliseen ratkaisuun

LTP Locisticsin suurimmat kehittämishaasteet liittyvät varastoissa tehtävän työn tehokkuuteen ja laatuun. Osa LTP Logisticsin keräilystä ohjataan lista- ja tarrakeräilyyn, joka on tehotonta ja altistaa virheille. Uusi ratkaisu poistaa tarrakeräykseen liittyvän keräystarrojen liimaamisen sekä vapauttaa kädet ja mahdollistaa keskittymisen itse työn tekemiseen. Keräilyyn tuo lisätehoa myös moniasiakaskeräily, jossa samalla keräyskierroksella kerätään useamman loppuasiakkaan toimitukset. Ratkaisun integrointi LTP Logisticsin toiminnanohjausjärjestelmään mahdollistaa myös täysin reaalikaikaisen tiedon varaston tilanteesta.

"Olimme kartoittaneet eri kehittämisvaihtoehtoja, myös puheohjausta, jo pidemmän aikaa. Devocan joustavuus ja osaaminen, selkeät rajapintakuvaukset sekä tietysti ratkaisun kokonaiskustannukset vaikuttivat eniten päätökseen", kertoo Tommi Salovalta LTP Logsticsilta.

Puettu teknologia vapauttaa kädet ja silmät

Keräilijöiden käyttöön tulee puettava keräilyratkaisu, jossa on puhekeräys tuettuna 2D-viivakoodilukijoilla ja Android pohjaisen älypuhelimen näytöllä/näppäimistöllä. Multimodaalisuus mahdollistaa keräilijöille täyden joustavuuden käyttötavan valintaan työtehtävän mukaisesti. Ratkaisussa on myös huomioitu LTP Logisticsin toiminnan viileät olosuhteet, joten headsetitkin ovat kylmän kestävää mallia.

Uuden ratkaisun avulla tavoitellaan:

-työn tehostumista,
-keräilyvirheiden vähenemistä ja
-parempaa ohjausta keräilyn suorittamiseen.
"Olemme siis pidemmän aikaa harkinneet puheohjausta keräilyyn. Devoca otti 2017 keväällä yhteyttä ja olimme heti kiinnostuneita heidän tarjoamastaan laite- ja ohjelmistokokonaisuudesta. Halusimme nähdä kokonaisuuden ensin toimivan käytännössä, jonka jälkeen olimme valmiita tekemään itse päätöksen. Vierailimme erään Devocan asiakkaan luona, joka oli myös valinnut keräilyyn Devocan Talk'nPickin. Työt asiakkaalla sujuivat hyvin ja kokonaisuus vakuutti meidät. Uskomme vahvasti, että Devocan avulla saamme myös kiitosta työntekijöiltä, koska käsien vapautuessa työergonomia paranee", kertoo LTP Logistics Oy:n Tommi Salovalta.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Devoca Oy logo

Tiedot

Tilaaja: LTP Logistics Oy
Ajankohta: 2017 - 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Leo Hämäläinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Devoca kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Valmistava teollisuus

Teknologia

Android
Angular
Java

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Puheentunnistus

Siirry yrityksen profiiliin Devoca kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Devoca - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Devoca - Muita referenssejä

Devoca - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia