Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

LSHP:n Sanelunhallintajärjestelmä

TarjouspyyntöKansallinen hankintailmoitus: Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Tarjoukset 7.6.2019 klo 16.00 mennessä

Lapin sairaanhoitopiiri ky pyytää tarjousta sanelunhallintajärjestelmästä sanelujen hallinta- ja purkutoimintaan. Pyrkimyksenä on lisääntyvän automaation avulla tehostaa saneluiden purkua ja parantaa prosessin laatua sekä mitattavuutta. Järjestelmän toiminnallisuuksien tulee auttaa varmistamaan yhtenäinen, toimintavarma ja tietoturvallinen potilastiedon hallintaketju. Lapin sairaanhoitopiirillä on tällä hetkellä käytössään Esko, Uranus, Pegasos, Acute ja CommitRIS ratkaisut, joihin hankinttava järjestelmä tulee olla ensisijaisesti integroitavissa. Oleellista on myös se, että toimittaja on valmis integroimaan järjestelmän maakunnan alueen kaikkiin potilastietojärjestelmiin ja vastaamaan integroinnin omista kustannuksista osana toimitusta. Hankintaan kuuluu sanelunhallintajärjestelmän lisäksi sen palvelutasovaatimusten mukainen järjestelmän tuki- ja ylläpitopalvelu. Tuki- ja ylläpitopalvelut pyydetään hinnoittelemaan neljälle vuodelle käyttöönotosta lukien. Lapin sairaanhoitopiirissä tuotetaan saneluita noin 160 000 kappaletta vuodessa.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia