Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Loimaan kaupungin verkkopalvelun konseptointi, hankinta ja projektikonsultointi

ReferenssiKukonlaulu osallistui verkkopalvelun konseptointiin, vastasi kilpailutuksesta ja toimi projektikonsulttina tuotannon aikana.

Konseptointi

Kuntasivustoihin kohdistuu valtavasti erilaisia odotuksia ja vaatimuksia. Näin tässäkin tapauksessa. Fasilitoimme tarvittavat keskustelut Loimaan projektityöryhmän kanssa ja kokosimme yhteen niin tekniset kuin viestinnällisetkin vaatimukset sekä palveluprosessien digitalisoimiseen liittyvät odotukset. Loimme yhdessä tilaajan kanssa näistä projektisuunnitelman sekä vaatimusmäärittelyasiakirjat, jotka sovitettiin taloudellisiin ja muihin annettuihin reunaehtoihin. 

Kilpailutus

Verkkopalvelu-uudistuksesta tehtiin riittävät hankinta-asiakirjat yhteismitallisten tarjousten saamiseksi. Kilpailutus tuotti arvioitavaksi useita hyviä, arvostettujen palveluntarjoajien toimittamia tarjouksia. Saadut tarjoukset pisteytettiin ja näin uuden verkkopalvelukumppanin valinta oli varsin selkeä toimenpide. Laatutekijät painottuivat hankinnan vertailuperusteissa.

Tuki projektin aikana

Monipuolinen kuntasivusto edellyttää monien eri tahojen yhteistyötä, yhteistyön koordinointia sekä vastaan tulevien tilanteiden hallintaa tuotannon aikana. Esimerkkinä Kukonlaulun ohjaamasta erillisestä kokonaisuudesta käy teleoperaattorin toimittaman puhelinvaihdejärjestelmän yhteystietojen integrointi osaksi uuden verkkopalvelun sisältöä.

Suosittelija:

Nettisivuprojektimme hankintavaiheen alun haasteet alkoivat ratketa, kun pyysimme Kukonlaulun Ramin mukaan. Hän otti kokonaistilanteen nopeasti haltuun ja löysi toimivat ratkaisut hankinnan läpiviemiseen. Yhteistyö oli joustavaa ja mukavaa. Kommunikointi toimi, aikataulut olivat selkeät, kokonaisprojekti hyvin näpeissä ja kiinnostus asiakkaan projektia kohtaan aitoa. Ramilla on taito ymmärtää asiakkaan tarpeet ja toiveet sekä löytää nopeasti toimivat ratkaisut. Arvostimme häneltä saatuja näkemyksiä sekä ajankohtaista ja asiantuntevaa tietoa nettisivuihin ja hankintoihin liittyen. Kukonlaulun avulla tarkoituksenmukainen palvelutarjoaja tuli valituksi Loimaan verkkopalveluprojektiin. Tiedämme keneen kannattaa olla jatkossakin yhteydessä!

Anna Mustikkamäki

Pinterest
Referenssin infoboxi
Kukonlaulu Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Loimaan kaupunki
Ajankohta: 2019 - 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Anna Mustikkamäki

Lisätietoja

Yritysprofiili Kukonlaulu kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Hankinta
Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta
Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

Google
Open source
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

konseptointi
Kilpailutus
Projektinhallinta ja -johtaminen

Siirry yrityksen profiiliin Kukonlaulu kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Kukonlaulu - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Kukonlaulu - Muita referenssejä

Kukonlaulu - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia