Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lisää mimmejä ohjelmistoalalle!

BloggausKoodareista on pulaa ohjelmointialalla ja Mimmit koodaa -koulutusten tarkoitus on kannustaa lisää naisia koodaamaan. Mimmit koodaa on Ohjelmistoyrittäjät ry:n koordinoima kampanja, jossa ohjelmistoyritykset ovat mukana talkoissa järjestämällä ilmaisia koulutuksia.

Mimmit koodaa -projekti lähti alunperin käyntiin Vlada Laukkosen perustamasta Ompeluseura Levelup -koodarit Facebook-ryhmästä, joka on tarkoitettu naiskoodareiden verkostoitumiseen, tukemiseen ja keskusteluun. Tässä ryhmässä on jo yli 2000 ohjelmistoalasta kiinnostunuttu naista, aloittelijasta asiantuntijaan. Mimmit koodaa -hanke sai alkunsa tämän vertaisverkoston aktiivisuudesta. Ryhmän perustaja Vlada otti yhteyttä Ohjelmistoyrittäjiin ja sai idealleen yhteistyökumppanin.

Mimmit koodaa -koulutukset ovat ohjelmistoalan yrityksien järjestämiä maksuttomia koulutuksia, joita järjestetään täysin aloittelijoille sekä jo kokeneemmille koodareille. Monet firmat ovat lähteneet mukaan tukemaan kampanjointia ja kannustamaan naisia ohjelmistoalalle. Ohjelmistokehityksen parissa työskentelevistä vain 10 prosenttia on naisia!

Koulutukset ovat saavuttaneet hurjan suosion, ne täyttyvät muutamassa minuutissa ja jonossa odottaa parhaimillaan yli 200 henkilöä. Mediassa Mimmit koodaa -koulutuksista on puhuttu myös runsain määrin. Koulutusten aiheet vaihtelevat järjestäjän mukaan, aiheina on erilaiset web-teknologiat, koodikielet, koneoppiminen, robotiikka ja applikaatioiden kehittäminen.

ANDERS MUKANA TALKOISSA
Anders on tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana kouluttamassa mimmejä. Anderslaiset innostuivat niin paljon ajatuksesta, että koulutukset päätettiin samalla pitää sekä Turun että Helsingin toimistoilla. Järjestämme syksyllä sekä beginners että advanced -tason koulutukset molemmissa kaupungeissa.

Mimmien koulutuksissa on hienoa, että powerpointkalvosulkeiset jätetään minimiin ja koulutuksissa uppoudutaan nopeasti konkreettiseen tekemiseen. Haluamme luoda erityisesti aloittaville koodareille mahdollisimman hyvän perustan, josta omaa oppimista on helppo jatkaa.

MITÄ ANDERS KOULUTTAA?
Syksyn beginners ja advanced -koulutusten aiheet on valittu Andersin erikoisosaamisen sekä hyödyllisyyden perusteella. Luonnollisesti meidän kouluttamat teknologiat pyörivät avoimen lähdekoodin ympärillä. Beginners -koulutus koskee Pythonin perusteita, johon osallistuja ei tarvitse koulutukseen mitään ennakkotietoja tai -taitoja. Edistyneemmille koodareille järjestämme Django REST Framework -koulutuksen. Lisätiedot koulutuksista julkaistaan Mimmit koodaa -tapahtumat sivulle, jota kannattaa seurata tarkasti, sillä sinne julkaistaan myös muiden yritysten järjestämiä mielenkiintoisia koulutuksia lähiaikoina.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan kurssille, tilaa mimmit koodaa -uutiskirje. Uutiskirjeessä julkaistaan ilmoittautuminen kursseille. Ole nopea, kurssit ovat todella suosittuja!

Toivotamme kaikki mimmit tervetulleeksi ohjelmistoalalle! Päivät ovat mielenkiintoisia, erilaisia ja mikä parasta - joka päivä oppii jotain uutta!

Pinterest
Anders Innovations Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Anders Innovations kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Open source
Django
Python

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus

Omat tagit

mimmitkoodaa

Siirry yrityksen profiiliin Anders Innovations kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Anders Innovations - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Anders Innovations - Muita referenssejä

Anders Innovations - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia