Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yritysten operaattorit Line Carrier Oy ja Länsilinkki Oy aloittavat yhteistyön

BloggausLauantaina 5.6.2021 30 vuotta täyttänyt Länsilinkki valitsi mobiilipalvelujen kumppanikseen Line Carrierin ja DNA:n mobiiliverkon. Nyt sovittu mobiilipalvelukokonaisuus on olennainen osa Länsilinkin viestintäratkaisua. 

”Line Carrier valittiin kumppaniksi, koska he pystyivät rakentamaan oman MVNO-kumppanimallinsa pohjalta juuri meidän tarpeisiimme vastaavan kokonaisuuden. Line Carrierin kanssa on myös helppo ja luotettavaa tehdä yhteistyötä”, kertoo Länsilinkin toimitusjohtaja Harri Suokko. 

”Line Carrierin ainutlaatuinen MVNO-kumppanimalli mukautuu vaativimpiinkin tarpeisiin. MVNO-kumppanuuden avulla saatiin toteutettua Länsilinkille ratkaisu, joka vastaa yrityksen tärkeisiin vaatimuksiin. Line Carrier on toteuttanut jo yli kymmenen toisistaan poikkeavaa MVNO-kumppanitoteutusta”, kertoo Line Carrierin kumppanuusjohtaja Tero Niskanen. 

Line Carrierin toimitusjohtaja Niko Tarjasalo sanoo, että yhteistyö Länsilinkin kanssa oli luontevaa. ”Se tukee strategiaamme olla innovatiivisten operaattoripalveluiden mahdollistaja markkinassa. Olemme yhteistyöstämme hyvin innostuneita”, kertoo Tarjasalo.

Länsilinkin viestintäratkaisu on suunniteltu erityisesti pk-yritysten tarpeisiin. Yrityksen asiakaslähtöisessä tuotesuunnittelussa asiakasymmärrys ja asiakaskokemus ovat tärkeitä. 

Länsilinkki on kerännyt viimeisen vuoden aikana näkemyksiä siitä, mikä nykyisissä markkinalta saatavissa viestintäratkaisuissa on hyvää ja mitä niissä tulisi paran-taa. Teletoimialalla on tunnistettu muutoksia: palvelujen käytettävyyden rooli ko-rostuu ja samalla teknologinen osaaminen on ulkoistettu yrityksistä. Työtä ja viestintää tehdään tänä päivänä monikanavaisesti sekä kaikilla liittymätavoilla, niin mobiilisti kuin toimistolla. 

Vastauksena pk-kentän toiveisiin Länsilinkki suunnittelee viestintäratkaisunsa asiakastarpeiden mukaan. Länsilinkille on myös tärkeää, että he pitävät asiakkaistaan huolta ja palvelu on henkilökohtaista. Tärkeää on myös se, että asiakas maksaa vain siitä mitä käyttää ja laskut ovat selkeitä. ”Ja tulevaisuudessa Länsi-linkin palvelutarjontaa on saatavilla myös kumppanioperaattoreiden kautta”, kertoo Harri Suokko.

Line Carrier pyrkii tukemaan vahvasti Länsilinkin tuotekehitystä. ”Line Carrier pystyy palvelutarjoamallaan tukemaan Länsilinkin nykyisiä ja tulevia palveluratkaisuja sekä tuotteistamista”, kertoo Tero Niskanen. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Lisätietoja antavat

Tero Niskanen, Kumppanuusjohtaja, Line Carrier Oy

+358 46 878 0771

tero.niskanen@linecarrier.fi 

Harri Suokko, Toimitusjohtaja, Länsilinkki Oy

+358 50 2608

harri.suokko@westlink.fi 

Line Carrier yhdistää perinteisiä puheratkaisuja ja ICT-ohjelmistoja yhdeksi koko-naisuudeksi parantaen asiakkaiden taloutta, toiminnan tehokkuutta sekä laatua ja imagoa. Line Carrier kehittää uuden teknologian ratkaisuja yrityksille tuotteiden ja palveluiden muodossa, kuuntelemalla asiakkaiden tarpeita. Yrityksen tavoitteena on luoda asiakasyrityksille mahdollisuus palvella omia asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Visiona on olla Suomen paras yritysten operaattori. 

www.linecarrier.fi

Länsilinkki on suomalainen vuonna 1991 perustettu teleoperaattoriyritys. Palvelemme pk-yrityksiä ja teleoperaattoreita. Länsilinkki on Lounea Oy:n tytäryhtiö. Palveluvalikoimasta löytyy asiakkaille lisäarvoa ja liiketoimintahyötyjä tuottavia viestintäratkaisuja. Mikäli haluat parantaa yrityksesi viestintäratkaisuja ja tavoitettavuutta tai kaipaat teleoperaattoriltasi henkilökohtaisempaa palvelua, ole yhteydessä. Tuloksena saat jo ensitapaamisen jälkeen analyysin viestintäratkaisujen-ne nykytilasta. Länsilinkki on markkinajohtaja pienten teleoperaattoreiden puheliikennemarkkinoilla. 

www.westlink.fi

Pinterest
Line Carrier Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Line Carrier kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

Telekommunikaatio

Tarjonnan tyyppi

Sidosryhmä

Omat tagit

linecarrier
nytkuuluu
kolmeverkkoa

Siirry yrityksen profiiliin Line Carrier kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Line Carrier - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Line Carrier - Muita referenssejä

Line Carrier - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia