logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Liittoratkaisu tuo jäsenet keskiöön

BloggausTehokas jäsenten palveleminen ei ole helppoa


Työntekijäliittojen tilanne ei poikkea monen yrityksen tilanteesta. Usein käytettävät työkalut ovat hajanaisia – jokaiselle tehtävälle on valittu ratkaisu ja lopulta on ajauduttu tilkkutäkkimäiseen tilanteeseen. Valitut tehtävät pystytään suorittamaan, mutta tehokkuus ei ole paras mahdollinen ja lisäksi tieto jäsenistön tilanteesta hajautuu useaan järjestelmään.

Työntekijäliitot ovat kovassa kilpailutilanteessa jäsenistön lompakolla. Joka vuosi jäsenet punnitsevat ja päättävät, onko jäsenyyden maksaminen sen arvoista. Jäsenten tarpeet muuttuvat digitalisoituvassa maailmassa. Kokonaisvaltainen ymmärrys jäsenistön tarpeesta ja aktiivisuudesta on nykyisin usein hajanainen ja tekee tietoperustaisten päätösten tekemisen palveluiden kehittämiseen vaikeaksi.

Liittoratkaisu tuo jäsenet keskiöön

Liittoratkaisun ydin on kerätä kaikki tieto asiakkaasta yhteen paikkaan. Tapahtumiin osallistuminen, verkkosivuvierailut, tehdyt kysymykset tai puhelinsoitot ovat tarkasteltavissa samasta näkymästä jäsenittäin. Tehokkailla raportointityökaluilla tätä tietoa voidaan jalostaa edelleen ja tehdä toimenpiteitä tietyt kriteerit täyttävälle joukolle. Kun toimiva ratkaisu löydetään, se voidaan lopulta jopa automatisoida. Esimerkkinä mahdollisesta tapahtumakulusta on seuraava: viimeisen kahden vuoden aikana passiivisina olleet uudet jäsenet ovat varmasti yliedustettuna eroavissa jäsenissä. Miten juuri tätä asiakasjoukkoa voisi palvella paremmin? Liittoratkaisu tarjoaa tiedon ja työkalut tämän toteuttamiseen.

Jäsenet päättävät itse, milloin he haluavat palveluita ja haluavatko erityisesti digitaalisia palveluita. Puhelinpalvelu ja verkkosivu eivät riitä, vaan halutaan interaktiivisia ja nopeita palveluita. Myös kyky ja halu hakea itse ratkaisu tietopankista on lisääntynyt. Liittoratkaisu tarjoaa työkalut nyt ja tulevaisuudessa toteuttaa myös itsepalvelua.

Tehokkaat työkalut ja prosessit jäsenten palvelemiseen

Liittoratkaisu on rakennettu Dynamics 365 -liiketoiminta-alustalle. Liiketoiminta-alusta tuo maailmantason työkalut esimerkiksi työpyyntöjen käsittelyyn. Kaikki osastot työskentelevät saman ratkaisun ääressä ja näin koko liiton laajuinen tehokkuus ja laatumittaus on mahdollista. Tämä tuo uuden tason toiminnan johtamiseen. Laskutusmoottorin, joka tuottaa tehokkaasti liiton laskutusmateriaalit. Jäsenlaskutuksen päiväkohtainen tilanne on saatavilla jatkuvasti. Tämä mahdollistaa esim. jäsenten kontaktoinnin riittävän nopeasti ja siten korjaavien toimenpiteiden tekemisen. Kokemuksiemme mukaan tekemämme laskutusmoottori ratkaisee useiden liittojen jäsenlaskutuksen ongelmat.

Tulevaisuus on turvattu – ei enää järjestelmävaihtoja

Jäsenistön tarpeet muuttuvat. Uusia laitteita ja palvelutapoja ilmestyy jatkuvasti. Tästä huolimatta uskallamme luvata, että siirtyminen Dynamics 365 -pohjaiseen liittoratkaisuun on liittosi viimeinen suuri päivitys. Liiketoiminta-alusta kehittyy jatkuvasti ja tarjoaa tuen uusimmille teknologioille. Myös uudet palvelutavat mahdollistetaan maailmanlaajuisen kehityksen kautta. Jäsenistä saatava tieto tarjoaa mahdollisuuden ymmärtää jäsenistön tarpeet. Teknologia tarjoaa mahdollisuuden joustavasti ja ketterästi rakentaa ratkaisut tämän tarpeen toteuttamiseen. Olemme jatkuvasti yhteydessä Liittoratkaisun käyttäjiin ja päätämme yhdessä Liittoratkaisun seuraavat kehitysaskeleet.

Kuulostiko lupaavalta? Keskustellaan lisää ja pohditaan yhdessä, miten voimme palvella liittosi jäseniä entistä tehokkaammin Liittoratkaisulla.

Ota yhteyttä

Accountor Enterprise Solutions: Riku Martikainen, tiimipäällikkö, riku.martikainen(a)accountorenterprise.fi, +358 40 735 3068
Accountor Enterprise Solutions: Juha Järvinen, myyntipäällikkö, juha.jarvinen(a)accountorenterprise.fi, +358 45 111 5015

Keskustelemme mielellämme liittosi tarpeista!


Blogin kirjoittaja on Riku Martikainen. Riku on Accountor Enterprisen Helsingin ja Turun konsulttitiimin vetäjä ja vastaa projektinhallintamenetelmien kehittämisestä. Riku on ollut aiemmin mukana projektin vetovastuussa noin 30:ssä eri kokoisessa asiakkuudenhallintaprojektissa, joissa on toteutettu järjestelmiä myynninohjauksesta aina koko organisaation ohjaamiseen asti. Koulutukseltaan Riku on Tietojohtamisen DI.

Pinterest
Accountor Enterprise Solutions Oy

Lisätietoja

Accountor Enterprise Solutions Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi
Myynti
Toiminnanohjaus ERP

Omat tagit

Microsoft Dynamics 365
NetSuite

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Master Data MDM
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Accountor Enterprise Solutions Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Accountor Enterprise Solutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Accountor Enterprise Solutions - Muita referenssejä

Accountor Enterprise Solutions - Muita bloggauksia

Siirry Accountor Enterprise Solutions Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Liikennevirtojen analysointi tarjoaa huimia mahdollisuuksia liikennesuunnittelun ja kaupan alan kehittämiseksi.
Mikä on ohjelmistokehityksen hinta? Ohjelmistotalo julkaisi ohjelmistokehityspalveluiden hinnat kotisivuillaan
Duuers kehitti digitaalisen palvelun tarjousten tekemiseen ja koko tarjousprosessin läpivientiin

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia