Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Liikunta- ja kulttuuriedut näppärästi mobiilisovelluksella

ReferenssiLiikunta- ja kulttuurisetelit sähköistäneen ePassin (ent. SporttiPassi) palvelulla on kysyntää. ePassi laskuttaa työnantajia vain todellisen kulutuksen perusteella, ja taustajärjestelmä hoitaa maksuliikenteen itsenäisesti ilman välikäsiä. Eficode on seurannut yrityksen huimaa kasvuvauhtia teknologiatoimittajan roolissa.

HAASTE

ePassi halusi kehittää palvelunsa käyttäjäkokemusta. ePassi-maksaminen tapahtui jo ennestään matkapuhelimella tunnistautumalla, mutta nyt käyttäjille haluttiin tarjota mahdollisuus maksaa liikunta- ja kulttuuripalveluja mobiilisovelluksen avulla.

Applikaatio tahdottiin liikkujien käsiin pikavauhtia. Pieni yritys halusi myös toteuttaa sovelluksen mahdollisimman kustannustehokkaasti.

RATKAISU

Konseptointivaiheessa ydintoiminnallisuutta hahmoteltiin yhdessä epassilaisten kanssa: Millaisessa tilanteessa ePassi Mobiilia käytettäisiin? Miten maksutapahtumasta tehtäisiin vielä helpompi ja nopeampi? Miten käyttäjä saataisiin palaamaan samaan liikuntapaikkaan uudestaan?

Toteutustavaksi valittiin suomalais-kiinalainen hybridimalli. Suomessa applikaation kimpussa hääräsivät projektipäällikkö, GUI-suunnittelija ja ohjelmistoarkkitehti. He toimivat projektissa osa-aikaisesti. Eficoden Pekingin-toimistolla sovellusta teki kaksi kokopäiväistä kehittäjää.

Ketterää Scrum-menetelmää hyödyntämällä varmistettiin, että vilkasta tahtia valmistuva sovellus istuu asiakkaan liiketoiminnan tarpeisiin iteraatio iteraatiolta paremmin.

LOPPUTULOS

Toivottu muutos liikkujien käyttäytymisessä toteutui: Joukko aiemmin passiivisia käyttäjiä on aktivoitunut maksamaan liikunta- ja kulttuuripalveluja ePassi Mobiilin kautta.

Tavanomaiseen toteutustapaan verrattuna hybridimallilla saavutettiin 40 prosentin kustannussäästöt.

Kun ohjelmistoa rakennettiin kahdessa vuorossa, time-to-market lyheni viikoilla. Android-applikaatio ja toimiva ohjelmointirajapinta (API) saatiin valmiiksi alle kahdessa kuukaudessa idean synnystä. Hyvien kokemusten myötä myöhemmin kehitettiin sovellukset myös iPhonelle ja Windows Phonelle.

Suosittelija:

Eficode on ollut ePassin alkutaipaleelta saakka mukana luomassa järjestelmämme taustaprosesseja ja koulimassa kilpailukykyämme. Kun minulla on kehitysidea, tiedän että eficodelaiset osaavat kääntää sen teknologiaksi. Nämä kaverit eivät tyydy tekemään vain mitä sanotaan. He varmistavat, että saan sen liiketoimintahyödyn, jota lähdin hakemaankin.

Tommy Sarja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Eficode Oy

Tiedot

Tilaaja: ePassi Payments

Lisätietoja

Yritysprofiili Eficode kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Maksaminen
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Teknologia

Android
iOS
Windows Phone

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Eficode kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Eficode - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Eficode - Muita referenssejä

Eficode - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Ympäristöystävällisiä innovaatioita – esittelyssä 6 suomalaista kestävän kehityksen startupia
Retkeilykesä on kuumimmillaan – Parhaat ilmaiset retkeilysovellukset Androidille ja iOSille
Suutarin pojasta kasvoi Royal Societyn jäsen – Boolen algebran loi itseoppinut matemaatikko

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia