logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Liikkuva Yritysverkko keventää lakimiesten arkea

ReferenssiEhdottoman salaisiin asiakirjoihin on päästävä käsiksi tilanteessa kuin tilanteessa, jotta lakimiehet voivat tehdä työnsä mahdollisimman hyvin.

Asianajotoimisto Hyvärinen & Pääkkö Oy on täyden palvelun asianajotoimisto Kuopion keskustassa. Yritys palvelee sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä seitsemän työntekijän voimin. Toimisto tarjoaa asiakkailleen kaikki juridiset asiantuntijapalvelut aina konkursseista rikosasioihin. Laadukkaasta erityisosaamisestaan tunnettu yritys on perustettu vuonna 2005.

Reilussa kymmenessä vuodessa alan käytännöt ovat säilyneet melko muuttumattomina – sen sijaan työvälineet ja palvelut vaativat päivittämistä, jotta asiantuntijat voivat keskittyä täysillä työntekoon myös paikkariippumattomasti. Hyvärinen & Pääkkö Oy päätyi tästä syystä ottamaan Telian Liikkuvan Yritysverkon käyttöönsä.

”Sijaintimme takia lakimiehemme matkustavat ympäri Suomea esimerkiksi erilaisissa kokouksissa. Tällä alalla harvoin muuten vietetään etäpäiviä, mutta on helpotus tietää, että Yritysverkon kanssa se olisi teoriassa kuitenkin mahdollista”, kertoo yli 20 vuotta alalla ollut asianajaja Henri Hyvärinen.

Liikkuva Yritysverkko on nykyaikainen verkottamisratkaisu, joka on optimaalinen erityisesti etätyöskentelyyn. Palvelun avulla esimerkiksi toisella paikkakunnalla työskentelevät saavat yhteyden sisäverkkoon jakamalla puhelimen mobiiliyhteyden tietokoneeseen. Yhteyden muodostaminen on ollut Hyvärisen mukaan hyvin helppoa, sillä erillistä tunnistautumista ei tarvita.

”Lisäksi kaikki asiakirja-aineistot ovat käytettävissä koska tahansa. Oikeudenkäynneissä tai muilla matkoilla voi tulla tarve päästä niihin, joten tämä on valtava helpotus. Kokoukset onnistuvat paremmin, kun ei tarvitse siirrellä tiedostoja työpöydälle tai muistitikuille”, tiivistää Hyvärinen.

Asiakirjojen käsittelyyn liittyy keskeisesti myös tietoturvallisuus. Alalla käytännössä kaikki aineistot ovat salassa pidettäviä ja arkaluontoisia. Liikkuva Yritysverkko on ratkaisuna hyvin tietoturvallinen, sillä siihen kuuluu aina verkkopalomuuri. Kaikki mobiilipäätelaitteet ovat lisäksi samassa, suljetussa verkossa.

”Liikkuva Yritysverkko mahdollistaa meille helppouden lisäksi tietoturvallisen tavan tehdä töitä”, kehuu Hyvärinen.

Haaste
Asianajotoimisto Hyvärinen & Pääkkö Oy tarvitsi ratkaisun, joka mahdollistaa työnteon paikkariippumattomasti ja tietoturvallisesti.

Ratkaisu
Yritys valitsi Telian Liikkuvan Yritysverkon, jonka avulla salassa pidettävät, toimiston serverillä sijaitsevat tiedostot ovat käytettävissä verkkoyhteyden kautta.

Hyödyt
Työntekijät pääsevät käsiksi tärkeisiin asiakirjoihin ilman tietoturvariskejä joustavasti ja helposti niin työmatkoilta kuin etäpäiviltäkin, ajasta riippumatta.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Telia

Tiedot

Tilaaja: Hyvärinen & Pääkkö Oy

Lisätietoja

Telia:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

liikkuva yritysverkko
yritysverkko
liikkuva työ
Etätyö
verkko
verkottaminen
Telia
sisäverkko
internetyhteydet
internetyhteys

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Tietoliikennepalvelut

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Telia kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Telia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Telia - Muita referenssejä

Telia - Muita bloggauksia

Siirry Telia kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

7 lupaavinta terveyden ja hyvinvoinnin startupia Suomesta
Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Suosituimmat automerkit Länsiväylällä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia