Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Liiketoimintaymmärrys onnistuneen ERP-yhteistyön avain

Referenssi

Asiakastarina Atea Finland Oy

Atea on kokonaisvaltainen IT-palvelutalo ja johtava IT-infrastuktuuritoimittaja sekä Pohjoismaissa että Baltiassa. Innofactor on ollut Atean strateginen kumppani jo useamman vuoden. Yhdessä Innofactorin kanssa on viety läpi esimerkiksi useita erilaisia Microsoftin tuoteperheeseen liittyviä projekteja. Taustajärjestelmien ylläpito on Atealle erittäin tärkeää, sillä niiden avulla asiakkaita voidaan palvella tehokkaammin, eettisemmin ja ympäristöä säästäen. Atealla on Suomessa yhteensä 12 toimipistettä eri puolilla maata. Työntekijöitä näillä toimipisteillä on noin 450, kun taas koko konsernissa kansainvälisesti noin 7 000.

"Meidän toimintatapamme on se, että olemme ketteriä ja vastuullisia ja samalla kokonaisvaltainen kumppani asiakkaillemme", kiteyttää Atea Finlandin tietohallintojohtaja Petra Berg.

"Innofactor on ollut Atean kumppani jo useamman vuoden ajan. Olemme tehneet aika vahvasti yhteistyötä erilaisissa Microsoftin tuoteperheeseen liittyvissä projekteissa ja hankkeissa", Berg jatkaa.

 

Taustajärjestelmät mahdollistavat tehokkaan palvelun

Yhteistyö alkoi vuonna 2014 SharePointin versiopäivityksen kautta. Vuosien varrella mukaan tulivat Microsoft Dynamics 365 -projekti ja erilaiset kehityshankkeet. Viimeisimpänä tehtiin toiminnanohjausjärjestelmän päivitys, jossa aiempi ERP-versio päivitettiin Microsoft Dynamics Business Centraliin.

"Kehitämme taustajärjestelmiämme, koska voimme siten tarjota asiakkaillemme ratkaisuja ja palveluita tehokkaammineettisemmin ja ympäristöä säästäen", Berg painottaa.

Innofactor tukee Atean strategisia tavoitteita

Berg kokee, että Innofactor on Atealle tällä hetkellä hyvin strateginen kumppani. Uusia projekteja ja hankkeita suunnitellaan aina ennakoivasti niin, että ne tukevat Atean strategisia tavoitteita.

"Sparrailemme puolin ja toisin. Käymme läpi, millaisia strategisia tavoitteita meillä on tulevaisuudessa ja löytyisikö sieltä sitten jotakin synergiaa erilaisiin hankkeisiin. Tämä yhteistyö on toiminut todella hyvin", Berg kiittelee.

"Innofactorin kanssa on ollut helppo tehdä töitä, koska heillä on erittäin vahva ja ammattimainen osaaminen näissä asioissa. He ymmärtävät myös Atean liiketoimintaa erittäin hyvin, ja se on tietenkin hyvän yhteistyön avain", Berg toteaa.

Suosittelija:

"Innofactor on Atealle tällä hetkellä hyvin strateginen kumppani."

Petra Berg, tietohallintojohtaja, Atea Finland Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innofactor Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Atea Finland Oy
Ajankohta: - 2021
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Sini Lehtinen, Innofactor

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

ERP
Dynamics 365
Business Central
Microsoft Dynamics 365 Business Central

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia