Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Liiketoimintamuotoilu, kaupallistaminen ja digitaaliset palvelut Suomen Myymäläkalusteelle

Referenssi"Veren monipuolinen osaaminen on ollut tukena yrityksemme matkalla ja tämä upea tiimi löytyy ison projektin jälkeenkin auttamassa ja jalostamassa yrityksemme kehitystä. Vere on tarjonnut liiketoiminnalle huikean kokonaisuuden myynnin ja markkinoinnin tueksi ja nyt avainhenkilöillä jää aikaa enemmän siihen mistä ensimmäisten yhteisten kahvikupillisten ääressä puhuttiin." kertoo Teemu Lahtinen, Toimitusjohtaja Suomen myymäläkaluste Oy


Liiketoiminnan kasvaessa nousi tarve palveluiden konseptoinnille sekä prosessien ja työkalujen modernisoinnille. Suomen myymäläkaluste valitsi kasvun kumppanikseen liiketoimintamuotoiluun erikoistuneen Veren.

Projektin lopputuloksena uudistui myös yrityksen verkkopalvelut tukemaan uutta konseptia ja graafista ilmettä. Teknologia-alustaksi valittiin HubSpot, jota on tähän asti totuttu käyttämään ennemminkin markkinoinnin ja myynnin työkaluna kuin prosessien automaatiotyökaluna. Lisäksi HubSpotin päälle rakennettiin verkkokauppaan sekä tarjoustenkäsittelyyn liittyviä toiminnallisuuksia helpottamaan niin asiakkaan kuin henkilökunnan arkea.

Suosittelija:

"Veren monipuolinen osaaminen on ollut tukena yrityksemme matkalla ja tämä upea tiimi löytyy ison projektin jälkeenkin auttamassa ja jalostamassa yrityksemme kehitystä." "Vere on tarjonnut liiketoiminnalle huikean kokonaisuuden myynnin ja markkinoinnin tueksi ja nyt avainhenkilöillä jää aikaa enemmän siihen mistä ensimmäisten yhteisten kahvikupillisten ääressä puhuttiin.""

Teemu Lahtinen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Vere Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Suomen Myymäläkaluste

Lisätietoja

Yritysprofiili Vere kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Siirry yrityksen profiiliin Vere kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vere - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Vere - Muita referenssejä

Vere - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia