Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Liiketoimintamuotoilu 3 Step IT Oy:lle

Referenssi"Yhdistimme voimamme liiketoimintamuotoiluhankkeessa, jonka tavoitteena oli löytää ja rakentaa kestävää kasvua tukevia tulevaisuuden liiketoiminta- ja palvelumalleja. Verellä on ammattitaitoinen porukka ja hyvä tekemisen meininki". kertoo Marko Tarkiainen,


Toimitusjohtaja, 3 Step IT Oy.

3 Step IT Oy ja Vere Oy yhdistivät voimansa liiketoiminta­muotoilu­hankkeessa, jonka tavoitteena oli löytää ja rakentaa kestävää kasvua tukevia tulevaisuuden liiketoiminta- ja palvelumalleja.


Luodakseen kestävää kasvua 3 Step IT panostaa Veren tukemana uusien liiketoimintamallien innovointiin ja digitaalisten palveluiden asiakaslähtöiseen kehittämiseen.

3 Step IT ja Vere innovoivat tulevaisuuden palveluita yhdessä loppuasiakkaiden kanssa. Yhdeksi pääteemaksi 3 Step IT:n liiketoiminta­muotoilu­hankkeessa nousi liiketoiminnan rakentaminen datan ympärille.


Suosittelija:

"Yhdistimme voimamme liiketoimintamuotoiluhankkeessa, jonka tavoitteena oli löytää ja rakentaa kestävää kasvua tukevia tulevaisuuden liiketoiminta- ja palvelumalleja." "Verellä on ammattitaitoinen porukka ja hyvä tekemisen meininki".

Marko Tarkiainen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Vere Oy logo

Tiedot

Tilaaja: 3 Step IT Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Vere kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Siirry yrityksen profiiliin Vere kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vere - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Vere - Muita referenssejä

Vere - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia