Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Liiketoiminnan sujuvuuden keskeinen varmistaja

ReferenssiRestatop Oy:n toimitusjohtaja Minna Knifsund kertoo yhteistyön Wisdomicin kanssa jatkuneen pitkään. Wisdomic toimittaa Restatopille laiteympäristön eli serverit työasemineen ja valmiiksi asennettuine ohjelmineen. Wisdomici hoitaa myös IT-tuen ja huollot siten, että Restatop voi keskeytyksittä palvella omia asiakkaitaan.

Knifsund kertoo yrityksensä digitalisaation näkyvän yhä kasvavavana verkkokauppamaisuutena. Kun asiakkaat löytävät tuotteet verkosta, myyjät saavat keskittyä asiantuntijuuteen ja aitoon asiakaspalveluun perusmateriaalien tarjoamisen sijaan. Tässä kokonaisuudessa hän näkee tietotekniikan erittäin keskeisenä liiketoiminnan tukena. ”IT:n tulee taata yrityksellemme häiriötön toiminta ilman katkoja. On erittäin kallista, mikäli asiantuntijamme eivät pääse järjestelmiin käsiksi”, painottaa Knifsund. ”Keskeisestä asemastaan huolimatta IT on parhaimmillaan silloin, kun sitä ei arjessa huomaa. Wisdomicin vakiintuneet yhteyshenkilöt osaltaan varmistavat toiminnan sujuvuuden ja olemme yhteistyöhön tyytyväisiä.”

Wisdomicin etuna Knifsund näkee tietynlaisen vertaisuuden: IT-toimittajan ei ole hyvä olla liian suuri eikä pieni. Hänellä on kokemusta erityyppisistä toimijoista. ”Pienelle IT-yritykselle olemme tärkeä asiakas, mutta palvelutaso ei välttämättä riitä meille. Suurelle yritykselle taas saatamme olla hiekanmuru, jota ei ehditä palvella.” Turkulaisuus ei itsessään ole Restatopin IT-palveluiden valintakriteeri, vaikka onkin osoittanut toimivuutensa arjessa: tietyissä tilanteissa asiantuntijan on päästävä paikalle välittömästi. Sillä säästää aikaa, rahaa, asiakkaita - ja omaa henkilökuntaakin.

Restatop Oy on vuonna 1991 perustettu ravintoloiden, hotellien ja julkisten tilojen sisustamiseen ja kalustamiseen keskittyvä yritys. Yritys tuo maahan kalusteita ja valaisimia. Tuontiverkosto muodostuu yli kahdestasadasta tavarantoimittajasta, mikä mahdollistaa laajan tarjontamme designklassikoista kestäviin peruskalusteisiin. Vuosikymmenten varrella yritys on ollut mukana reilusti yli tuhannessa sisustusprojektissa.Liiketoiminnan sujuvuuden keskeinen varmistaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Wisdomic logo

Tiedot

Tilaaja: Restatop Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Wisdomic kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
It-omaisuuden hallinta

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Wisdomic kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wisdomic - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Wisdomic - Muita referenssejä

Wisdomic - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia