Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Liikennevirasto modernisoi liikenteenohjausjärjestelmiä

ReferenssiLiikennevirastolla on meneillään monivuotinen liikenteenohjausjärjestelmien uudistushanke. Hankkeeseen liittyy järjestelmäkehityskokonaisuus T-LOIK, joka tarkoittaa tieliikenteen ohjauksen integroitua käyttöliittymää. Gofore on ollut T-LOIK-hankkeessa useassa eri konsulttiroolissa.

T-LOIK yhdistää useita aiemmin erillisiä järjestelmiä yhdeksi selkeästi käytettäväksi kokonaisuudeksi, ja helpottaa huomattavasti muun muassa tieliikennepäivystäjien jokapäiväistä työtä. Järjestelmäkokonaisuus on osa yhteensä 90 miljoonan euron arvoista, kaikkien Suomen liikennemuotojen ohjauksen mullistavaa hanketta. Gofore on ollut mukana mittavassa digitalisointihankkeessa vuodesta 2013.

T-LOIK on monivuotinen järjestelmäuudistus. ”Suomi on edelläkävijä liikenteenohjausjärjestelmien modernisoinnissa ja hanke onkin herättänyt mielenkiintoa ulkomailla saakka”, kertoo Liikenneviraston tietojärjestelmäasiantuntija Markus Nilsson.

Goforen asiantuntija toimii integraattorina tilaajan ja toimittajien tiimien välissä. ”Yhteistyötä ja kommunikointia helpottaa se, että osa Goforen konsulteista istuu tiloissamme”, sanoo Nilsson.

Monivuotisen hankeyhteistyön aikana Goforen työntekijöiden asiantuntemus on Markus Nilssonin mukaan näyttäytynyt korkeatasoisena. Hän arvostaa sitä, että goforelaiset ovat pystyneet toteuttamaan hyvin asiakkaan tahtotilaa, ja joustavuuden ansiosta yhteistyö on ollut sujuvaa.

Sitoutuminen näkyy esimerkiksi Goforen tarjoamassa operaattoripalvelussa, joka hoitaa tieliikennekeskuksen liikennepäivystäjiltä tulevia T-LOIKia koskevia palautteita. Kyseinen palvelu toimii arkisin kello 8-16, mutta Gofore on hoitanut tapaukset oma-aloitteisesti myös virka-ajan ulkopuolella. ”Tämä toimintatapa on parantanut liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta, mikä on tietenkin hyvin positiivista”, Nilsson kommentoi.

Gofore pitää työntekijöistään hyvää huolta, mikä Nilssonin mukaan näkyy tilaajalle asti. ”Täytyy sanoa, että goforelaisista huokuu tietynlainen positiivisuus sekä hyvinvointi”, hän sanoo.

Suosittelija:

Meillä ei ole testauspuolen osaamista, joten Gofore alihankkijoineen on huolehtinut laadunvarmistuksesta. Olemme tarvinneet lisäkäsipareja myös hankintapuolella sekä hyödyntäneet goforelaisten vahvaa osaamista niin tietoarkkitehtuurista kuin projektinhallinnastakin.

Markus Nilsson, Liikennevirasto

Pinterest
Referenssin infoboxi
Gofore Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Liikennevirasto
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mikko Lehto

Lisätietoja

Yritysprofiili Gofore kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Laadunvarmistus

Toimialakokemus

Julkishallinto

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Sidosryhmä
Toteutustyö

Omat tagit

Projektinhallinta ja -johtaminen
testaus

Siirry yrityksen profiiliin Gofore kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gofore - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Gofore - Muita referenssejä

Gofore - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia