Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Liana Technologies – etäjuhlat kunniaan!

ReferenssiDigimarkkinoinnin ja -viestinnän palveluita tarjoavan Liana Technologiesin toimintaan kuuluvat vahvasti myös tapahtumat, joiden kautta yritys rakentaa tunnettuuttaan ja löytää uusia asiakkaita. Tänä keväänä myös lianalaiset joutuivat kohtaaman karvaan totuuden ja luopumaan livetapahtumistaan. Tapahtumia ei kuitenkaan peruttu, vaan kaikki tilaisuudet siirrettiin verkkoon. Lianalaiset näkivät ratkaisussa myös valoisan puolen, sillä verkossa tapahtumiin voi osallistua suurempi joukko ihmisiä kuin rajallisissa fyysisissä tiloissa.

Lukuisat yritykset ovatkin siirtäneet seminaarinsa ja koulutuksensa verkkoon, mikä sujuu useimmissa tapauksissa helposti (lue vaikka vinkkimme aiheeseen). Mutta kuinka käy juhlille, synttäreille, illanistujaisille ja muille kohtaamisille? Entäpä lianalaisten kauan odottamille tupareille?

”Meitä harmittaisi vietävästi, jos emme pystyisi pitämään pitkään suunniteltuja tupareita ollenkaan. Päätimme ottaa härkää sarvista: määräaikaan mennessä ilmoittautuneet saavat viinipullolähetyksen kotiin ja voivat osallistua etäyhteydellä tupaantuliaisiin, jossa esittelemme yrityksen uudet tilat. On vain asianmukaista, että suomalainen SaaS-talo toteuttaa tupaantuliaiset ’kalsarikännit’ -periaatteella”, Lianan Suomen myyntijohtaja Simo Ikonen kertoo.

Verkkotapahtumien lisäksi Liana Technologies reagoi vallitsevaan tilanteeseen aikaistamalla suunnittelemansa LianaCast-podcastin aloittamista. LianaCastin ensimmäisessä jaksossa pääsi ääneen myös Eventillan CTO Markus, kun aiheena oli tietysti tapahtumien siirtäminen verkkoon.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Eventilla Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Liana Technologies

Lisätietoja

Yritysprofiili Eventilla kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi
Tietohallinto
Viestintä

Siirry yrityksen profiiliin Eventilla kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Eventilla - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Eventilla - Muita referenssejä

Eventilla - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia