logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

LeTemps verkkolehti

ReferenssiWunder auttoi Ringieriä uudistamaan LeTemps.ch -verkkolehden sivustonsa


“Olemme iloisia siitä, kuinka joustava, nopea ja meitä asiakkaana tukeva Wunder on. Wunderin käyttämät ketterät menetelmät ja projektin toimitusprosessi sekä heidän näyttönsä onnistuneesta avoimen lähdekoodin hyödyntämisestä teki Wunderista oikean valinnan projektiin.” Marco Di Bernado, Head PCM Technologies, Ringier

Wunder ja Sveitsin suurin kustantamo Ringier ovat aiemmin tehneet onnistuneesti yhteistyötä. Kun Ringier halusi uudistaa uutissivustonsa Le Tempsin lisensoidusta sisällönhallintajärjestelmästä uuden sukupolven avoimen lähdekoodin järjestelmään, Drupal 8:aan, oli Wunder luonnollinen valinta tekniseksi toimittajaksi.

Haasteena oli toimintavarmuus tulevaisuudessa ja julkaisukanavien yhdistäminen.
LeTemps.ch oli ottamassa käyttöön uutta back office -järjestelmää (Digital Collection's DC-X) helpottamaan tulevia haasteita printtimedian, verkkomedian ja sosiaalisen median julkaisukäytäntöjen yhdistämisessä. Ringierin IT-osasto halusi meidät mukaan varmistamaan sujuvan ja saumattoman siirtymän, sekä integraatiot uuteen DCX-järjestelmään.

Le Temps halusi myös tarttua haasteeseen ja vaihtaa samalla järjestelmäänsä. Heillä ei ollut aiempaa kokemusta Drupalista, mutta kokivat sen oikeaksi valinnaksi uudeksi teknologiaksi vanhan lisensoidun järjestelmänsä sijaan.

Drupal 8 tuomaan varmuutta tulevaisuuteen

Wunder ryhtyi toimeen avoimen lähdekoodin teknologioiden ja teknisten toteutusten ammattilaisena. Autoimme Le Tempsin tiimiä toteuttamaan suurimman osan kustomoidusta sisällöstä ja frontend -toteutuksista itse. Le Temps hyödyntää perustanaan NP8:aa, joka on MD Systemsin Drupal 8:lla toteuttama julkaisutyökalu. Autoimme ja tuimme Ringierin tiimiä hyödyntämään Drupal 8:n uusia ominaisuuksia nopeasti ja konsultoimme uuden sivuston teknisessä arkkitehtuurissa.

Kun projekti aloitettiin, vain muutamia sivustoja oli toteutettu virallisesti julkaistavalla Drupalin uusimmalla versiolla. Wunder toteutti integraatiot Drupalin, NP8:n ja DCX-järjestelmän välillä. Rakensimme kanavaksi kaksisuuntaisen integraation DCX:n ja Drupalin välille artikkelien sisällölle, gallerioille, mediasisällölle, in-line mediasisällölle ja metadatalle. Integraatiokanava tarjosi myös Drupalin kautta esikatselun siitä, miltä DCX:ssä tehdyt toimitukselliset näkymät näyttävät todelliselle käyttäjälle.

Konsultointia, koulutusta, tukea ja osaamisen siirtoa

Le Tempsin verkkosivuston uudistusprojektissa mukana ollut sisäinen IT-tiimi jatkaa luottavaisin mielin sivustonsa jatkokehitystä nopeissa sprinteissä. Avoimen lähdekoodin ansiosta heillä on täysi kontrolli ja omistajuus sivustostaan, ilman toimittajaloukkua.

Wunderin tarjoama tekninen konsultointi, tuki ja koulutus mahdollisti sen, että osaamista täysin uudesta Drupal 8:sta pystyttiin siirtämään asiakkaalle itselleen siinä määrin, että he voivat itsenäisesti ylläpitää sivustoaan. Myös Wunderin työskentelymalleja ja ketteriä menetelmiä siirrettiin asiakkaan toimintaan yhdessä tekemällä.

Osallistuimme projektiin jo aikaisessa vaiheessa ja sivuston monimutkaiset integraatiot pystyttiin toteuttamaan nopeasti. Asiakkaalla on nyt käytössään vahva pohja, jolle he voivat rakentaa sivustoaan tulevaisuuden vaatimusten ja uusien teknisten ratkaisujen mukaisesti. Le Tempsin uusi järjestelmä on nyt valmis sovittamaan Drupal 8:n kanssa yhteen tulevat median trendit ja julkaisustrategiat.Pinterest
Referenssin infoboxi
Wunder

Tiedot

Tilaaja: Le Temps

Lisätietoja

Wunder:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Media

Teknologia

Open source
Drupal
Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Wunder kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wunder - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Wunder - Muita referenssejä

Wunder - Muita bloggauksia

Siirry Wunder kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Top 6 internet-trendit 2019 by Mary Meeker
Digiarvoa 2019-kilpailussa etsitään ideoita Suomen digitaalisen tulevaisuuden rakentamiseksi

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia