logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Leonidas OptoFidelityn kumppanina VR-kehityksessä!

ReferenssiYksi maailman johtavista yrityksistä robotiikkaa hyödyntävän teknologiatestauksen saralla on OptoFidelity Oy. Kolmelle mantereelle levittyvä ja yli 120 henkeä työllistävä teknologiayritys, jonka asiakkaita ovat muun muassa Google ja China Mobile. Yksi OptoFidelityn tuottama testauslaitteiden haara ovat virtuaalilasien testaamiseen soveltuvat ratkaisut. Tällä kentällä Leonidas Oy on yritykselle luonteva ja tarpeellinen kumppani matkalla menestykseen – Leonidas valmistaa sovellukset, jotka liittyvät olennaisesti testausratkaisuun.

“Leonidaksella on erittäin kova osaaminen VR/AR-maailman teknologia-alueella ja he investoivat itse jatkuvaan osaamisensa kehittämiseen. Sen seurauksena he osaavat ehdottaa ominaisuuksia, jotka soveltuvat juuri meidän tarpeisiimme – näitä emme välttämättä itse edes osaisi kysyä, vaan aloite tulee heiltä”, kertoo OptoFidelityn teknologiajohtaja Kimmo Jokinen.

YHDESSÄ SUUNNITELTU SOVELLUS

OptoFidelityn kehittämän ”keinopään” avulla testataan eri valmistajien virtuaalilasien toimintaa – toimivatko lasit nopeasti ja sulavasti, vai aiheutuuko niistä viiveen vuoksi matkapahoinvoinnin kaltaista oloa. Yhdessä Leonidaksen kanssa suunniteltu Windows Mixed Reality -testaussovellus, WMRH Test Application, löytyy jo Microsoftin kaupasta.

“Lasien valmistajat haluavat standardoitujen testien avulla saada selville, toimivatko lasit yhtä hyvin tai vähän paremmin kuin kilpailijalla – mutta ei toisaalta liian hyvin, etteivät kehityskulut nouse liikaa ja myynnin katteet häviä”, Jokinen naurahtaa.

Leonidaksen suunnittelemat ohjelmistot täydentävät saumattomasti OptoFidelityn asiakkaille toimitettavaa kokonaisuutta. Yhteistyö on sujunut kahden yrityksen välillä erinomaisesti, Jokinen kehuu Leonidaksen väkeä ripeäksi, täsmälliseksi ja välittömäksi. Sähköposti tai soitto riittää siihen, että pyörät lähtivät pyörimään, ja yhteistyökumppanit myös tapaavat säännöllisesti toisiaan.

KASVAVA ALA, JATKUVA YHTEISTYÖ


OptoFidelityn aiemmat hyvät kokemukset yhteistyöstä Leonidaksen kanssa puolsivat kumppaneiksi ryhtymistä myös VR/AR-hankkeessa. Jokinen uskoo, että hankkeessa on päästy vasta raapaisemaan pintaa tuotekehityspuolen testauksella – tavoitteena on päästä tuotantopuolelle, isoihin virtoihin kiinni.

“Suosittelen lämpimästi Leonidasta yhteistyökumppaniksi kaikissa virtuaalitodellisuuteen liittyvissä projekteissa, heillä on kova kompetenssi alalta ja erinomainen, dynaaminen ote projektinhallintaan”, Jokinen sanoo.

Koska uusia toimijoita virtaa alalle, ja laseja ja VR-ekosysteemejä kehitetään jatkuvasti, testausurakka ei ole koskaan valmis. Testausratkaisujen kysyntä kasvaa VR-bisneksen ohessa, mikä varmistaa, että yhteistyötä on luvassa jatkossakin.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Leonidas Oy

Tiedot

Lisätietoja

Leonidas Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

unity3D
Virtuaalitodellisuus

Erikoisosaaminen

Lisätty todellisuus ja VR

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Leonidas Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Leonidas - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Leonidas - Muita referenssejä

Leonidas - Muita bloggauksia

Siirry Leonidas Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Digibarometri 2019: Suomi sijoittui jälleen vertailun kolmanneksi
Kaupunkiappis välittää tietoa palveluista ja edistää smart city-ajattelua
Digitoimisto Sangre tarjoaa eväitä käyttäjälähtöisten digitaalisten palveluiden UX-suunnitteluun

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia