Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

"Lemonsoftin käyttöönottoprojektin vetäminen oli ammattimaista"

ReferenssiPolar Metalli Oy:n toimitusjohtaja Markus Saukko on tyytyväinen Lemonsoftin tarjoamaan tilannetietoon:

”On ollut mielenkiintoista kuinka hyvin voimme seurata asioita.”

Keminmaalla toimiva Polar Metalli Oy palvelee laajaa asiakaskuntaa. Ohutmetallituotteisiin erikoistunut yritys palvelee laajasti monen alan teollisuuden yrityksiä, esimerkiksi leikkikenttä- ja kuljetinvalmistajia sekä kunnossapitoyrityksiä. Keskeinen osa yrityksen liikevaihdosta tulee kuitenkin perheyrityksen omista tuotteista, joista kärkeä edustaa ulkomaalaistenkin asiakkaiden suosima Polargrilli.

”Asiakkaat haluavat varmuutta, nopeita toimituksia ja hyvää laatua – totta kai.”, kertoo Polar Metallin toimitusjohtaja Markus Saukko. Yritys on aina kiinnittänyt laatuun huomiota, mutta nyt myös suunnitelmissa olevan laatujärjestelmän vaatimuksia silmällä pitäen. Tästä seurauksena käytössä olevaan toiminnanohjausjärjestelmään haluttiin uudistusta, jotta tarvittava tieto olisi löydettävissä yhdestä paikasta. Polar Metallin yrittäjät päätyivät etenkin tuotannonohjausta korostavassa ohjelmistohankinnassaan Lemonsoftiin ja aloittivat järjestelmän käytön kuluneen vuoden 2018 aikana. ”Lemonsoftin käyttöönottoprojektin vetäminen oli ammattimaista. Kokonaisuus meni hyvin ja aikataulut pitivät.”, kertoo Saukko. Yrityksessä ollaan tyytyväisiä myös käyttöönottoprojektin budjetointiin, jonka mitoitus osui ”satasten sisään”.

Polar Metallin kehitysinsinööri Sami Rasinkangas kertoo, että Lemonsoftin käyttöönoton ohella yrityksen prosessien sujuvuus ja toimintatavat tulivat varmistettua tarkemmin. ”Tuoterakenteiden tarkistamiset, viilaamiset, hyllymerkkaukset, hälytysrajat ja tuotannon eräkoot.. On hyvä, että nämä tulee samalla katsottua läpi.” Markus Saukko kertoo, että yritys on hieman muuttanut omia toimintatapojaan ohjelman myötä. Tarjouslaskennan käyttöönoton myötä esiin on myös noussut yksittäistapauksia, joissa hinnoittelu on vaatinut päivitystä: ”Kun tietyn tuotteen rakenteet tehtiin loppuun asti Lemonsoftissa ja työvaiheet kaikki oikein, näytti Lemonsoft että kate on liian pieni. Se oli meille aika isokin juttu tämän asiakkaan kohdalla.”, Rasinkangas kertoo.

Markus Saukko ja Sami Rasinkangas huomioivat, että yleisesti ottaen ohjelma on palvellut Polar Metallin tarpeita hyvin ja Lemonsoftilta on saatu tarvittaessa apuja. Ohjelman ollessa vielä tuore hankinta, paljastuu järjestelmästä pikkuhiljaa lisää yritystä palvelevia ratkaisuja: ”On mukava huomata, miten ohjelmasta löytyy paljon raportteja ja toiminnollisuuksia.”, Saukko kertoo. Käyttöönoton myötä myös Polar Metallin tilitoimisto vaihdettiin Lemonsoftia käyttävään palveluntarjoajaan. Markus Saukon mukaan etuina on etenkin talousraporttien tehokkaampi hyödyntäminen sekä ajansäästö, kun mappeja ei tarvitse enää kuljettaa manuaalisesti toiselle paikkakunnalle. ”On ollut mielenkiintoista seurata kuinka hyvin voimme seurata asioita, mm. asiakkaan maksukäyttäytymistä ja kassavirtalaskelmia.”

Kanssakäymisissä muiden yritysten kanssa, tulevat kullakin käytössä olevat järjestelmät herkästi puheeksi. Polar Metallin toimitusjohtaja kertoo esitelleensä Lemonsoftin toimintoja muille toimijoille jo useamman kerran: ”Uskallan suositella oikein hyvin."

Polar Metalli Oy lyhyesti:

  • Vuonna 1984 perustettu perheyritys
  • Toimialana ohutlevytuotteet sopimusvalmistajana sekä oman malliston kautta
  • Päätoimipiste Keminmaalla
  • Työllistää n. 30 henkilöä

Suosittelija:

”On ollut mielenkiintoista seurata kuinka hyvin voimme seurata asioita, mm. asiakkaan maksukäyttäytymistä ja kassavirtalaskelmia.”

Markus Saukko, Polar Metalli Oy:n toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Lemonsoft Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Polar Metalli Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Lemonsoft kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Lemonsoft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Lemonsoft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Lemonsoft - Muita referenssejä

Lemonsoft - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia