Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lemonsoftilla lisää aikaa taloushallinnosta muihin tehtäviin

ReferenssiPuusepänliike Peltoniemi Ky on kasvanut yrityksenä pitkän matkan, yhden miehen toiminnasta n. 20 henkilöä työllistäväksi toimijaksi. ERP-järjestelmän hankinta tuli ajankohtaiseksi, siinä vaiheessa, kun yrityksessä ilmeni tarvetta kokonaisvaltaiselle toiminnanohjausjärjestelmälle. Kolmesta harkinnassa olleesta vaihtoehdosta Lemonsoft vakuutti yrittäjät. ”Koulutus ja käyttöönottoprosessi meni hyvin. Käyttäjät ottivat Lemonsoftin vastaan hyvin ja käyttökokemukset ovatkin olleet pääsääntöisesti positiivisia.”, kertoo yrittäjä Juha Peltoniemi.

Tällä hetkellä ohjelma on ollut yrityksen käytössä jo lähes kymmenen vuotta. ”Olemme huomanneet, että Lemonsoft on ollut kohtuullisen vakaa, vastaamme ei ole tullut bugeja. Ohjelmiston käytön myötä olemme saaneet aikaa mm. taloushallinnon töistä muista tehtäviin. Helpottaa, kun kaikki ovat samassa valikossa.”, kuvailee Peltoniemi arkea Lemonsoftin kanssa. Myös asiakaspalvelu saa kiitosta ja Peltoniemellä arvostetaankin avun saamista omalla kielellä ja samalla aikavyöhykkeellä: ”Lemonsoftin tuki on auttanut aina etäyhteyden kautta, kun ongelmia on ollut. Etenkin tukihommia ajatellen, myös kotimaisuus on meille lisäarvo.”

”OLEMME OLLEET ERITTÄIN TYYTYVÄISIÄ KÄYTTÄMIIMME LEMONSOFTIN OSIOIHIN ”

Lapin suosion ja matkailubuumin myötä rakentajille riittää pohjoisessa tällä hetkellä hyvin töitä. Puusepänliike Peltoniemi Ky on saanut omalla alallaan jalan vankasti oven väliin: ”Projektimyynti on kasvanut paljon ja myyntiä on ollut yhä enemmän isoihin kohteisiin, kuten hoivakoteihin, kouluihin ja päiväkoteihin.” Kilpailuvalttina on ollut mm. asiakkaiden yksilöllisten toiveiden toteuttaminen, joita ei olisi mahdollista toteuttaa valmismallistoista. Yrittäjä Juha Peltoniemi kertoo liikevaihdon kasvaneen yli 30 % kolme vuotta peräkkäin: ”Liikevaihdossa olemme nyt tavoittelemallamme tasolla.” Vastatakseen asiakkaiden tarpeisiin, yritys on saanut palkata lisää työntekijöitä, mutta myös uuteen laitteistohankinnat ovat tulleet ajankohtaiseksi. Raporttien perusteella tehtyjen laskelmien myötä on tehty investointi mm. tuotantoautomaatioon ja parannettu yrityksen kustannustehokkuutta. ”Olemme tehneet muutoksia tekniikassa, haluamme olla tekemisessämme ajan hermolla.”, Peltoniemi painottaa.

Lemonsoftin ohjelmisto on saanut olla mukana omassa roolissaan edistämässä Puusepänliike Peltoniemi Ky:n tavoitteita. Yritys käyttää ohjelmaa asiakashallintaan, projektinhallintaan, taloushallintoon, laskutukseen sekä osto-ja myyntireskontraan. Juha Peltoniemi kertoo saaneensa muutamia yhteydenottoja ja kyselyjä käyttöjärjestelmästä saman alan yrityksiltä, joista jotkut yritykset ovat päätyneet myös Lemonsoftin hankintaan. ”Ohjelma on ollut helppokäyttöinen ja vakaa. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä käyttämiimme Lemonsoftin osioihin, kuten esim. logistiikkaan ja kirjanpitoon, jotka ovat toimineet älyttömän hyvin.”

Puusepänliike Peltoniemi Ky lyhyesti:

  • Esko Peltoniemen vuonna 1975 perustama perheyritys
  • Tuotanto ja päätoimipiste Kemijärvellä
  • Erityisalaa laadukkaat ja yksilölliset keittiöt
  • Valmistaa myös mm. komeroita ja muita kalusteita
  • Oheistuotteina ovia, kodinkoneita, altaita, hanoja ja valaisimia
  • Työllistää n. 20 henkilöä

Suosittelija:

”Ohjelma on ollut helppokäyttöinen ja vakaa. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä käyttämiimme Lemonsoftin osioihin, kuten esim. logistiikkaan ja kirjanpitoon, jotka ovat toimineet älyttömän hyvin.”

Juha Peltoniemi, Puusepänliike Peltoniemi Ky:n yrittäjä

Pinterest
Referenssin infoboxi
Lemonsoft Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Puusepänliike Peltoniemi Ky

Lisätietoja

Yritysprofiili Lemonsoft kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Lemonsoft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Lemonsoft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Lemonsoft - Muita referenssejä

Lemonsoft - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia