Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lemonsoftilla kaikki tieto löydettävissä yhdestä paikasta

Referenssi

Kaffecentralen on tunnettu erityisesti laadukkaista espressoistaan, joita se tuo yksinoikeudella Italiasta ja Belgiasta. Tällä hetkellä ajankohtaista on lisäksi yrityksen oman paahtimotoiminnan kehittäminen.

”Hyvät yhteistyökumppanit ovat yksi kilpailuvalteistamme. Tämän lisäksi toimintamme keskittyy laadun ja kestävän kehityksen ympärille.”, kertoo Kaffecentralenin toimitusjohtaja John Söderlund. ”Kun kahvila-tai ravintolayrittäjä tulee meille, hän saa meiltä kaikki tuotteet, mitkä liittyvät kahviin.” Kaffecentralen tarjoaakin asiakkailleen koko kahvin palveluketjun aina kahvista logistiikkaan ja ylläpitoon. ”Meillä on tätä kautta olemassa jatkuva kontakti asiakkaaseen, jonka myötä asiakasvaihtuvuutemme on pientä.”, Söderlund kuvailee prosessia ja sen etuja.

Monivaiheisessa palveluketjussa tiedonhallinta- ja saatavuus on keskeinen tekijä laadun seuraamiseksi. John Söderlund kertoo, että Kaffecentralen hyödyntää toiminnassaan Lemonsoftin yritysohjelmistoa, jonka myötä lähes kaikki tieto on löydettävissä yhdestä paikasta: ”Myymälämme käyttävät Lemonin kassamoduulia, huolto huoltomoduulia, paahtimo tuotantomoduulia, logistiikka logistiikkamoduulia ja myyntimme käyttää myynnin moduuleja.” Kaffecentralen otti Lemonsoftin käyttöön vuonna 2013 tilitoimistonsa välityksellä. Tällöin suurin etu oli se, että kassamoduuli oli integroitu kokonaisuuteen, jolloin myymälöiden myyntitiedot löytyivät yhdestä ohjelmasta. ”Saimme selkeämmät numerot ja tiedot siitä, mitä myydään ja missä myydään. Tietoisuus kasvoi toiminnasta.”, kertoo Söderlund yhteistyön alkuajoista.

Tällä hetkellä tiedon integroiminen ja Kaffecentralenin päätösten teko raporttien avulla on kokonaisvaltaisempaa: ”Toimintamme on hyvin kattavaa ja teemme kaiken intrastatista lähtien itse: tuonnit, viennit, tuotannon ja huollon, joten näiden liittäminen yhteen ja raporttien saaminen on tärkeää.” Söderlund kertoo, että yritykselle haastavin osuus onkin pitää huolta siitä, että järjestelmällä on virheetöntä tietoa käytettävinään. Yhteistyö Lemonsoftin kanssa on sujunut hyvin: ” Tärkeintä on yhteistyökyky ja halu mennä eteenpäin. Monet asiat on ratkaistu ja Lemonsoftilla on oltu palvelualttiita.

Toimitusjohtaja John Söderlund korostaa arvostavansa erityisesti henkilökohtaista palvelua, jota Kaffecentralen tarjoaa myös omille asiakkailleen: ”Parasta meidän kokoiselle yritykselle on nimetty Lemonin asiakaspalveluhenkilö, joka tietää historiamme ja mitä asioita on käsitelty. Koemme, että olemme Lemonsoftille arvokas, se on todella tärkeää.”

Oy Kaffecentralen Ab lyhyesti

  • Kahvin, teen, kahvilaitteiden ja -tarvikkeiden maahantuoja
  • Keskeisenä kohderyhmänä horeca-alan toimijat ympäri Suomen, joille tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelukonseptin tuotekoulutuksesta huoltoon
  • Päätoimipiste Helsingin Lauttasaaressa. Kuluttajarajapinnassa kaksi myymälää
  • Työllistää 23 henkilöä

Suosittelija:

”Parasta meidän kokoiselle yritykselle on nimetty Lemonin asiakaspalveluhenkilö, joka tietää historiamme ja mitä asioita on käsitelty. Koemme, että olemme Lemonsoftille arvokas, se on todella tärkeää.”

John Söderlund, Kaffecentralenin toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Lemonsoft Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Oy Kaffecentralen Ab
Ajankohta: 2013 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Lemonsoft kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
HR
Logistiikka
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Lemonsoft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Lemonsoft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Lemonsoft - Muita referenssejä

Lemonsoft - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia