Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

”Lemonsoft sopii hyvin rakennusalalle.”

ReferenssiPietarsaarelainen Mäenpää Rakennus Oy-Byggnads Ab tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia rakentamisen ratkaisuja. Tällä hetkellä 30 henkeä työllistävällä yrityksellä on valmistuvia rakennusprojekteja paikallisesti Pohjanmaan alueella, mutta yksittäisesti myös muualla, esimerkiksi Etelä-Suomen Tammisaaressa. Erityisesti laatuun ja sujuvaan aikatauluun panostava yritys on sertifioitu yhteistyökumppani erikokoisissa, myös suuremmissa julkisissa rakennushankkeissa.

”Pyrimme pitämään aikataulun ja hyvän järjestyksen työmaalla. Meillä on RALA-pätevyys sekä oma laatu- ja työturvallisuusjärjestelmämme, josta luovutetaan heti tieto rakennuttajalle.”, kertoo taloushallinnon vastaava Mats Östman yrityksen kilpailutekijöistä. Usean projektin yhtäaikaiseen hallintaan saadaan apua toiminnanohjausjärjestelmän kautta: ”Omaan rooliini kuuluu kirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi projektienseuranta, jotka hoidan Lemonsoftin avulla. Projektinhallinta toimii näppärästi, jonka myötä kaikki ovat kartalla siitä, missä mennään. Myös urakkasummien ilmoitus verottajalle kuukausittain toimii ja vastaa tarpeisiimme.”

Mats Östman kertoo, että ennen Lemonsoftia haasteita oli erityisesti ostolaskujen hyväksymisessä. Aiemmin käytössä ollut softa oli aikaa vievä ja monimutkainen. Kun silloinen kehitys ei vastannut yrityksen tarpeisiin, oli aika etsiä uusia ratkaisuja: ”Meillä oli tuolloin kolme vaihtoehtoa, joilta pyysimme tarjouksen. Lemonsoft tuntui heti olevan meille sopiva ratkaisu.”

”Lemonsoft sopii hyvin rakennusalalle.”
Mats Östman, taloushallinto

Vuodesta 2012 alkaen Mäenpää Rakennus Oy:n käytössä ollut Lemonsoft on saanut vakaan jalansijan yrityksessä. ”Lemonsoft on auttanut paljon päivittäisissä töissä ja säästää meillä aikaa. Meillä on paljon laskuja, joten on tärkeää, että käsittely toimii helposti.” Östman kertoo, että projektinhallinnan, palkanlaskun ja reskontrien lisäksi käytössä on myös Lemonsoftin vuokramoduuli: ”Käytämme Mäenpää Koneen puolella Vuokraustoimintaa, joka otettiin käyttöön vuonna 2013-2014.” Moduuli on räätälöity Mäenpää Koneen tarpeisiin ja nyt vuokratuotteita on mahdollista myydä esimerkiksi 7 tai 5 päivän vuokratuotteina.

Aktiivisella ja kilpailulla rakennusalalla ollaan luonnollisesti kiinnostuneita mahdollisuuksista tehdä asioita tehokkaammin. Alan omien erityissoftien lisäksi muut vaihtoehdot kannustavat ottamaan yhteyttä kollegoihin, näin myös Pohjanmaalla. ”Muut rakennusliikkeet ovat soittaneet meille ja kysyneet kokemuksia. Voimme rehellisesti suositella heille Lemonsoftia.”, Mats Östman kertoo yhteydenotoista. ”Olemme mm. kertoneet mahdollisuudesta räätälöidä omia raportteja, vaikka me olemmekin itse pärjänneet standardiraporteilla. Myös aiemmin mainittu Lemonsoftin projektinhallinta on rakennettu hyvin: Otan itse vuosittain tuloksen ja taseen projektitasolla tilintarkastusta varten. On helppo valita haluamansa projekti, jossa on mukana kaikki kustannukset, ostolaskut ja palkat. Kaiken kaikkiaan Lemonsoft on helppokäyttöinen ja sopii hyvin rakennusalalle.”, Östman summaa.

Mäenpää Rakennus Oy – Byggnads Ab lyhyesti:
  • Mats ja Kim Mäenpään vuonna 1999 perustama rakennusliike
  • Palveluina uudisrakentaminen ja remontointi
  • Työllistää n. 30 henkilöä
  • Yritys on RALA-pätevä
  • Toimipiste Pietarsaaressa

Suosittelija:

”Lemonsoft on auttanut paljon päivittäisissä töissä ja säästää meillä aikaa. Meillä on paljon laskuja, joten on tärkeää, että käsittely toimii helposti.”

Mats Östman, taloushallintovastaava

Pinterest
Referenssin infoboxi
Lemonsoft Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Mäenpää Rakennus Oy-Byggnads Ab
Ajankohta: 2012 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Lemonsoft kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
HR
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Lemonsoft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Lemonsoft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Lemonsoft - Muita referenssejä

Lemonsoft - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia