Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

"Lemonsoft on paras palvelulaskutuksen ohjelma"

ReferenssiMovaco Oy:n toimitusjohtaja Mårten Snellman:

”Lemonsoft on selkeästi paras palvelulaskutuksen ohjelma.”


Movaco Oy on vaasalainen ja paikallisesti tunnettu yritys, joka tarjoaa tulostuksen ja dokumentinhallinnan palveluita. Toimitusjohtaja Mårten Snellman kertoo, että yrityksen ydintoiminta-ja palveluajatus on pysynyt samana aina perustamisvuodesta 2007 asti:

”Yrityksen strateginen tavoite on tarjota ratkaisuja jotka tehostavat asiakkaidemme tehokkuutta ja kilpailukykyä. Kilpailuvalttimme on keskittyminen omaan osaamisalueeseemme. Asiakkaamme tietävät sen mitä meiltä ostavat.”

Vuosien varrella muutosta on sen sijaan näkynyt asiakaskentässä, pääpainon siirryttyä julkiselta sektorilta pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Snellman painottaa, että asiakasyrityksen henkilömäärä ei ole suora indikaattori siitä, onko yritys Movacon kohderyhmää: ”Tämä riippuu enemmänkin alasta. Esimerkiksi yhden miehen suunnittelutoimisto voi tarvita suurkuvatulostimen, sähköisen arkiston ja ehkä vielä monitoimilaitteen. Tällöin yritys on ilman muuta kohderyhmäämme.”

Lemonsoft on ollut Movaco Oy:n luotettu ohjelmistotoimittaja alusta alkaen. Mårten Snellman kertoo arvostavansa hyvää yhteistyötä, jossa asiakkaan toiveita on otettu huomioon. Aiemmin Movaco toimi myyntiyhtiönä, jonka ylläpidot laskutettiin päämiehen toimesta. Kun tieto ylläpitolaskutusten siirtymisestä oli tiedossa hyvissä ajoin, oli mahdollisuus kehittää yhdessä palvelulaskutusta Lemonsoftin kanssa. Snellman on tyytyväinen työkaluun, jonka kautta hoidetaan yli 50 % yrityksen liikevaihdosta: ” Minulla on kokemusta isoista ja pienistä toimijoista. Sanoisin, kehumatta yhtään, että Lemonsoft on selkeästi paras palvelulaskutuksen ohjelma. Se on omissa silmissäni täydellinen.”

Palvelulaskutuksen lisäksi Movaco Oy:ssä hyödynnetään yritykselle räätälöityjen raporttien mahdollistamaa seurantaa. Tieto laitteiden toiminnasta & huoltotarpeesta on arvokasta yritykselle itselleen, mutta toimii myös tapaamisissa nykyasiakkaiden kanssa sekä myynnintukimateriaalina. Paikallisuus ja huoltotoimenpiteet yhdistettynä informatiivisiin, luotettaviin raportteihin ovat tärkeä osa Movacon tarjoamaa palvelukonseptia. Mårten Snellman kertoo hyödyntävänsä Lemonsoftia koko ketjussa tarjouksesta ostolaskuun. ”Kun myyjä tietää mitä on myynyt ja mihin on myynyt, ei ole ongelmia. Isoin työ tietojensyötössä on tuolloin tehty. ” Asiakkuudenhallintaa hyödynnetään niin nykyasiakkaiden kuin prospektien osalta. ”Kun käymme prospektipuolella ja käy niin hyvin, että saadaan kauppa, käymme vain vaihtamassa asiakaslajia ja kaikki tiedot löytyvät jo.”

Toimitusjohtaja Mårten Snellman kertoo, että asiakkuus on jatkunut pitkään Lemonsoftin pystyessä palvelemaan Movaco Oy:n tarpeita. ”Pohjanmaalla kun ollaan, niin kuuluu jos jokin homma ei toimisi. Yhteistyö on Lemonsoftin kanssa on jatkunut hyvässä mallissa.”

Movaco Oy lyhyesti:

  • Canonin jälleenmyyjä, tuotevalikoimassa tulostimet, skannerit, monitoimilaitteet ja dokumentinhallintaohjelmat
  • Vaasalainen, vuonna 2007 perustettu yritys
  • Työllistää kuusi henkilöä


Suosittelija:

”Minulla on kokemusta isoista ja pienistä toimijoista. Sanoisin, kehumatta yhtään, että Lemonsoft on selkeästi paras palvelulaskutuksen ohjelma. Se on omissa silmissäni täydellinen.”

Mårten Snellman, Movaco Oy:n toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Lemonsoft Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Movaco Oy
Ajankohta: 2007 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Lemonsoft kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Lemonsoft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Lemonsoft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Lemonsoft - Muita referenssejä

Lemonsoft - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia