Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lemonsoft mukana lähes kaikissa Pisla Group oy:n toiminnoissa

ReferenssiIllalla tilaukseen, aamulla toimitukseen. Pisla Group Oy:n varatoimitusjohtaja Ilkka Keskinen toivoo ERP-järjestelmältä luotettavuutta sekä kokonaisvaltaisuutta.

Hyllykaupalla lukkoja, saranoita, ovenkahvoja, ja muita pienrauta- sekä sisustustarvikkeita punavalkoisella etiketillä varustettuina. Pisla Oy:n tuotteet ovat tuttu näky monien markettien sisustus-, vapaa-aika ja puutarhaosastoilla. Viitasaarelta, kotimaan pääkonttorista käsin operoidaan tehokasta tuotanto-ja logistiikkaketjua, jossa n. 90 % sähköisistä tilauksista lähtee asiakasta kohti saman päivän aikana. Sujuvan palvelun ja asiakastyytyväisyyden takeeksi vaaditaan ammattitaitoisen henkilökunnan lisäksi suunnitelmallisuutta sekä luotettava toiminnanohjausjärjestelmä. Pisla Oy päätyi ohjelmistotarpeissaan kotimaiseen Lemonsoftiin.

Varatoimitusjohtaja Ilkka Keskisen kädessä varaston keräilylaite, jonka käytössä hyödynnetään LemonOnlinea.

”Olimme harkinneet uuden ERP-tuotteen hankintaa jo pitkään, sillä aiemmin käyttämämme järjestelmä alkoi käymään vanhaksi. Etenkin kaikkien tarvittavien liittymien rakentaminen vanhaan järjestelmään alkoi olla hankalaa ja kallista.” kertoo Pisla Oy:n varatoimitusjohtaja Ilkka Keskinen yhteistyön taustoista. Uudelta ohjelmistolta haettiin ennen kaikkea pilvipalvelua sekä kokonaisvaltaisuutta: ”Meillä oli aiemmin paljon liitännäisohjelmia, palkkahallintoa sekä työajanseurantajärjestelmä. Resursseja sekä aikaa säästääksemme haimme sitä, että meillä olisi yksi kokonaisjärjestelmä, joka kattaisi kaiken. Tämän vuoksi päädyimme Lemoniin.”

Käyttöönottoprosessi tuhansille nimikkeille on mittava työmäärä, jossa vaaditaan suunnitelmallisuutta. Pisla Oy:ssä eri tuoteryhmien siirrosta uuteen kantaan vastasivat sisäisesti nimetyt henkilöt. Apua ja tukea saatiin myös Lemonsoftilta. ”Lemonsoftin projektipäällikkö oli tarvittavassa vaiheessa erittäin hyvä ja osaava. Hän piti hienosti käyttöönottoprojektin ohjat käsissä ja saimme häneltä tukea.”, kertaa Pisla Oy:n osastopäällikkö Aila Kiiski ensimmäisien yhteistyökuukausien vaiheita.

Tällä hetkellä ohjelmisto on mukana lähes kaikissa yrityksen toiminnoissa, tuotannosta taloushallintoon. ”Lemonista meillä on käytössä koko paketti. On kätevää, kun kaikki on samassa paikassa. Myös kotimainen tuki on lisäarvo, jos miettii, minkälaisessa laajuudessa käytämme Lemonsoftia.”, summaa varatoimitusjohtaja Ilkka Keskinen. Tuotannon osastopäällikkö Jari Kemppainen vahvistaa Lemonsoftin palvelevan tuotannon tarpeita. ”Ohjelma on helppokäyttöinen rakenteiden suhteen. Kun vertaan käytettävyyttä vanhaan järjestelmään, huomaan että aiemmin 15 minuuttia raksuttanut tiedosto aukeaa nyt muutamassa sekunnissa.” ”Käytettävyys on hyvä ja ohjelmisto todella näppärä.”, vahvistaa Kiiski. ”Etenkin vanhaan järjestelmäämme verrattuna Lemonsoft on kevytkäyttöinen ja erittäin nopea.”

Pisla Oy:stä kerrotaan, että yhteistyö Lemonsoftin kanssa on sujunut tiiviissä yhteistyössä. Jatkossa on vuorossa ohjelman jalkauttaminen tuotantoon laajemminkin: ”Haluamme saada Lemonsoftin paremmin myös tuotannon ihmisten käyttöön, jotta meille saataisiin ns. työkortiton maailma. Omien käyttäjiemme kouluttaminen ja esimiestyön vähentäminen on seuraava iso vaihe.” Osastopäällikkö Aila Kiiski arvioi tulevien muutoksien vaikutuksia: ”Tuotannonohjaajille muutos tulee olemaan suurin. Sitten aikaa jää enemmän suunnittelulle eikä enää ohjata, vaikka hienokuormitus tehdäänkin käyttäjän toimesta.”

Pisla Oy:ssä hyvä asiakaspalvelu ja luotettavuus ovat keskeisessä roolissa. Kun kauppias huomaa maanantaina, että tavaraa puuttuu ja tekee illalla tilauksen, on tuote sujuvan toimitusketjun myötä pääsääntöisesti jo keskiviikkona kaupan hyllyllä. ”Tärkein kilpailuvalttimme on se, että myymme palvelua.” summaa Ilkka Keskinen. ”Tämän vuoksi on ensiarvoisen tärkeää tehdä työtä hyvällä järjestelmällä.”, osastopäällikkö Aila Kiiski painottaa.

Pisla Group Oy lyhyesti:

  • Vuonna 1976 perustettu yritys
  • Päätoimipiste Viitasaarella
  • Valikoimassa erilaiset kodin, sisustuksen, puutarhan ja muut vapaa-ajan tuotteet
  • Asiakkaina rautakaupat, tavaratalot ja marketit
  • Tytäryrityksiä Suomessa, Puolassa, Tsekissä, Venäjällä sekä Ruotsissa
  • Työllistää n. 250 henkilöä

Suosittelija:

”Ohjelma on helppokäyttöinen rakenteiden suhteen. Kun vertaan käytettävyyttä vanhaan järjestelmään, huomaan että aiemmin 15 minuuttia raksuttanut tiedosto aukeaa nyt muutamassa sekunnissa.”

Jari Kemppainen, tuotannon osastopäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Lemonsoft Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Pisla Group Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Lemonsoft kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
HR
Logistiikka
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Kauppa
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Lemonsoft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Lemonsoft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Lemonsoft - Muita referenssejä

Lemonsoft - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia