Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

LEKAB ostaa 21st Century Mobilen ja vahvistaa asiakastarjontaansa Pohjoismaissa

BloggausTiedote 27.4.2022

Yritysviestinnän tarjoaja LEKAB ilmoittaa tänään ostaneensa onnistuneesti 21st Century Mobile AB:n. Yhdistämällä molempien yritysten vahvuudet yritysviestinnässä sekä seuraavan sukupolven viestintäpalveluissa luodaan parempi perusta kasvulle ja vahvempi asiakastarjonta. Kahden yrityksen kokonaismyynti oli 215 MSEK joulukuussa 2021.

21st:n myötä muodostuu Pohjoismaiden johtava yritys viestintäpalveluille ja edistyksellisille viestintäratkaisuille, jotka muuttavat yritysten tapaa kommunikoida asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa mobiilissa. Uudet monipuoliset viestimuodot ja kanavat, kuten WhatsApp, Viber ja RCS, avaavat uusia mahdollisuuksia vuorovaikutteisten viestien lähettämiseen, mikä vahvistaa kaksisuuntaista viestintää yritysten ja asiakkaiden välillä.

”Yhdistyminen 21st:n kanssa vahvistaa asemaamme yhtenä Pohjoismaiden johtavista yritysviestinnän toimittajista. Näemme yhtiöidemme välillä suuria synergioita ja mahdollisuuksia kehittää liiketoimintaa edelleen yhdistämällä osaamisemme ja vahvuutemme. Yrityskauppa tarjoaa hyvän pohjan parantaa ja rikastuttaa tarjontaamme ja palveluitamme sekä tukea asiakkaitamme ja heidän liiketoimintaansa "digitalisaatiomatkalla", sanoo LEKABin toimitusjohtaja Pekka Ollila.

LEKAB ja 21st toimivat muuttuvalla ja nopeasti kasvavalla toimialalla. Yhtiöiden hallitukset uskovat, että fuusio luo hyvät edellytykset kasvun, kannattavuuden ja kilpailukyvyn kasvulle. Lundissa vuonna 2005 perustettu 21st täydentää LEKABia suurelta osin yli 1500 yritysasiakkaan pohjoismaisella asiakaskunnalla, joka koostuu pienistä ja keskisuurista yrityksistä. 21st tarjoaa myös liiketoimintakriittisiä viestintäratkaisuja sähköisen terveyden ja energian aloilla.

Carlsquare on toiminut kaupan taloudellisena neuvonantajana.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä:

Fredrik Ramén, hallituksen puheenjohtaja, LEKAB, puh. +46-70-319 87 57

Mats Engström, myyntijohtaja, LEKAB, puh. +46-76-500 50 05.

 

Tietoja LEKAB Communication Systems AB:sta

LEKAB tarjoaa mobiiliviestintäpalveluita, viestintäsovellusliittymiä ja ohjelmistoja prosessien automatisointiin. LEKAB tarjoaa digitaalisia työkaluja ja ratkaisuja yrityksille, jotka haluavat optimoida viestinnän ja vuorovaikutuksen asiakkaiden sekä työntekijöiden kanssa parantaakseen tuottavuutta, saatavuutta ja asiakaskokemusta mobiilikanavien kautta. Asiakkaita löytyy pääasiassa vähittäiskaupan, logistiikan, pankki-, vakuutus-, terveydenhuollon ja valmistuksen aloilta. Yritys on perustettu vuonna 1994, pääkonttori sijaitsee Tukholmassa ja sillä on toimipiste Vantaalla.

 

Om 21st Century Mobile

21st:n liiketoimintakonsepti perustuu viestinnän virtaviivaistamiseen yrityksiltä asiakkaille ja työntekijöille matkapuhelimen kanavien kautta. Yritys auttaa asiakkaitaan visualisoimaan, kuinka viestintä voidaan integroida asiakaspolkuun tavalla, joka edistää sitoutumista ja uskollisuutta sekä vahvistaa brändiä. Asiakkaita ovat matkustajaliikenne, lääketieteelliset varausjärjestelmät, kiinteistötoiminta, energiayhtiöt ja kaikki toimialat, joille on ominaista suuri liikkeellä oleva henkilövirta, kuten suuremmat urheilu- ja urheiluseurat, ravintolat ja viihdeteollisuus.

Pinterest
Lekab Communication Systems Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Lekab Communication Systems kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Ohjelmistorobotiikka

Siirry yrityksen profiiliin Lekab Communication Systems kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Lekab Communication Systems - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Lekab Communication Systems - Muita referenssejä

Lekab Communication Systems - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia