logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Leijona Group toi taloushallintonsa taksisin Suomeen ja siirtyi Ropon laskun elinkaarimalliin

ReferenssiKansainväliseen Fristads Kansas -konserniin kuuluva työvaatevalmistaja Leijona Group luottaa suomalaiseen osaamiseen laskun elinkaaren hallinnassa. Ruotsista Suomeen taloushallintonsa palauttanut yhtiö halusi systemaattisuutta laskutukseen ja otti käyttöönsä Ropon laskutuksen ja saatavien hallinnan kokonaisuuden.

Leijona Groupille laskutuksen ulkoistaminen oli selkeä vaihtoehto, kun yhtiön taloushallinto päätettiin siirtää ruotsalaisen emoyhtiön hoidosta takaisin Suomeen. Laskutuksen rutiinit haluttiin minimoida, mutta samalla aloittaa systemaattinen muistutus- ja perintäkäytäntö.

– Meiltä lähtee paljon B2B-laskuja ja ulkoistamalla laskutuksen hallinnointi helpottuu. Meille oli tärkeää, että kokonaisuus on pois omista käsistä, toimii varmasti ja näkymä laskutuksen lukuihin paranee, kertoo Leijona Groupin Business Controller Kimmo Juhala.

Leijona Group on osa kansainvälistä Fristads Kansas -konsernia. Konserni on usean eurooppalaisen työvaatemerkin yhteenliittymä ja oman alansa markkinajohtaja. Liikevaihtoa konsernilla on yli 500 miljoonaa euroa.

Kansainvälisen konsernin tytäryhtiönä Leijona Groupilla on selkeät raportointivelvoitteet. Ropon palveluihin siirtymällä haluttiin helpottaa lukujen seurantaa ja saada selkeä näkymä koko laskutuksen prosessiin.

– Ulkoistaminen on lisännyt näkyvyyttä laskutuksen lukuihin. Meillä on hyvä ERP-järjestelmä, mutta laskutuksen osalta haluttiin vielä lisää tietoa. Ropo 24 on erinomainen väline tähän. Sen kautta seuraan mm. päivittäistä laskutusta, laskutusmäärää ja sitä, millaisia laskuja ei makseta ajallaan ja millaisia maksuviiveitä esiintyy, Juhala kuvailee.

– Meille lukujen analysointi on todella tärkeää. Ropon palvelun avulla pystymme vastaamaan konsernin raportointivaateisiin hyvin ja antamaan liiketoiminnasta vakuuttavan ja täsmällisen kuvan, kun lukuja voidaan tarkastella reaaliajassa, Juhala hehkuttaa.


Suosittelija:

Meille lukujen analysointi on todella tärkeää. Ropon palvelun avulla pystymme vastaamaan konsernin raportointivaateisiin hyvin ja antamaan liiketoiminnasta vakuuttavan ja täsmällisen kuvan, kun lukuja voidaan tarkastella reaaliajassa.

Kimmo Juhala, Business Controller

Pinterest
Referenssin infoboxi
Ropo Capital Oy

Tiedot

Tilaaja: Leijona Group

Lisätietoja

Ropo Capital Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Projektinhallinta
Taloushallinto

Omat tagit

laskun elinkaaripalvelu
laskutuksen digitalisointi
laskutuksen tehostaminen
laskutuksen ulkoistus

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Integraatiot
Ohjelmistokehitys

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Ropo Capital Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ropo Capital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Ropo Capital - Muita referenssejä

Ropo Capital - Muita bloggauksia

Siirry Ropo Capital Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Oliko S-Pankin rallivideo kopioitu Vincitiltä? Ex-markkinointijohtaja osoitti videoiden yhtäläisyydet, S-Pankki kiistää plagioinnin
Anthony Gyursanszky Codenton uudeksi toimitusjohtajaksi - yrityksen tulevaisuudesta päättää koko työyhteisö
Väite: jopa puolet somevaikuttajien seuraajista feikkejä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia