Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lehto Group Oyj - Rakennusalan edelläkävijä digipalveluissa

ReferenssiLehto on rakennusalan edelläkävijä ja uudistaja, joka vannoo ketterän talousohjatun rakentamisen malliin. Tämä tarkoittaa muun muassa kustannustietoista suunnittelun ohjausta, teollista esivalmistusta ja vakioitujen ratkaisujen hyödyntämistä. Talousohjatun rakentamisen konseptissa digitalisaatiolla on keskeinen rooli. Digikumppanina tuemme Lehtoa operatiivisessa tehokkuudessa ja asiakaslähtöisyydessä, joihin kannattava kasvu tukeutuu.

Codematen ja Lehdon yhteistyö käynnistyi vuonna 2016, kun Codemate suunnitteli ja toteutti Lehdolle desktop- ja mobiilikäyttöliittymän asuntojen takuukorjauksen ja vuositarkastusten tarpeisiin.

Sen jälkeen yhteistyö on laajentunut yhteisen matkan varrella paljon. Työpöydällämme on käsitelty muun muassa uuden asuntoportaalin suunnittelu ja toteutus designista koodaukseen sekä asuntotuotannon ytimessä olevan hankehallintajärjestelmän käytettävyyden parantaminen ja toiminnallisuuksien jatkokehitys. Kannamme vastuun myös Lehdon intranetin ylläpidosta ja jatkokehityksestä. Toteutamme Lehdolle myös erilaisia koodiauditointeja ja testausta täsmätarpeisiin. Täten Lehto voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ja Codemate tuo lisäarvoa kantamalla vastuuta ja ideoimalla uutta Lehdon työntekijöille ja asiakkaille.

Yhtiö toimii kolmella palvelualueella: toimitilat, asunnot ja hyvinvointitilat.

Lehto Group Oyj:n liikevaihto oli 721,5 miljoonaa euroa vuonna 2018. Lehto Asunnot Oy:n osuus siitä oli 301,5 miljoonaa euroa, jonka tärkeintä digitaalista myyntikanavaa Codemate on uudistanut yhdessä asiakkaan kanssa.

Suosittelija:

“Codemate on joustava ja ketterä partneri, joka on pystynyt tarjoamaan kattavasti IT-palveluita. Tiivis yhteistyö on tuonut digitalisoinnin hyödyt käytäntöömme.”

Jarmo Oikarinen, CIO, Lehto Group Oyj

Pinterest
Referenssin infoboxi
Codemate logo

Tiedot

Tilaaja: Lehto Group Oyj
Ajankohta: 2016 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Janne Korvanen

Lisätietoja

Yritysprofiili Codemate kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Tietoturva
Webkehitys

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Teknologia

Django
React
Python

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Django REST Framework
django
python

Siirry yrityksen profiiliin Codemate kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Codemate - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Codemate - Muita referenssejä

Codemate - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia