Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

LeaseGreenin IT-infra pyörii hybridi -mallilla

ReferenssiLeaseGreen Oy on voimakkaasti kasvava suurten kiinteistöjen modernisointeihin ja energiaratkaisuihin erikoistunut suomalainen palveluyritys, joka parantaa asiakkaidensa toiminnan kannattavuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Yrityksen tavoitteena on luoda uutta markkinaa energiatehokkuuteen ja muuttaa samalla alan vallitsevia käytäntöjä. LeaseGreen palkittiin vuonna 2017 EY Entrepreneur of the Year –kilpailussa vuoden nuori yrittäjä -palkinnolla.

Ensiaskeleet

Chilit Oy:n ja LeaseGreenin välinen yhteistyö lähti käyntiin IT-tarpeiden kasvaessa vuonna 2014. LeaseGreenin IT:tä ei oltu aikaisemmin koordinoitu vaan koneita ja laitteita hankittiin sieltä, mistä niitä pikaisesti saatiin. Avuksi etsittiin ammattimaista toimijaa, joka voi tarjota joustavaa ja nopeaa palvelua yrityksen kasvun tueksi. Chilit valittiin kumppaniksi hyvien suositusten perusteella. ”Teemme paljon testauksia kehittäessämme uusia palveluita ja palvelukokonaisuuksia. Kasvamme nopeasti ja IT-tarpeemme saattaa muuttua jopa päivässä. Chilitin nopea reagointi ja aktiivinen ote tukee liiketoimintamme kasvua”, kertoo LeaseGreenin johtaja (elinkaaripalvelut, laatu ja kehitys) Ari Taiponen.

IT-ulkoistuspalvelut hybridi -mallilla
Chilit tuottaa LeaseGreenille IT-ulkoistuspalveluja. Yhteistyö pitää sisällään IT-infran ylläpidon, verkko- ja palomuuriratkaisut, laitteet ja niiden hallinnan, Chilit asiantuntijapalvelut sekä käyttäjätuen. LeaseGreenin IT-infra pyörii tällä hetkellä hybridi -mallilla. Osa järjestelmistä on sijoitettu Chilitin konesaliin ja osa Microsoft Azureen. ”LeaseGreenin ohjelmistot tulevat pilvestä, joka mahdollistaa helpon laskutusmallin käytön. Palvelut, kapasiteetti ja ohjelmistot saadaan tuotua vaivattomasti yhdelle laskulle kerran kuukaudessa.”, kertoo Chilitin myyntipäällikkö Kati Virtanen.

Lue koko asiakastarina täältä.

Suosittelija:

”Teemme paljon testauksia kehittäessämme uusia palveluita ja palvelukokonaisuuksia. Kasvamme nopeasti ja IT-tarpeemme saattaa muuttua jopa päivässä. Chilitin nopea reagointi ja aktiivinen ote tukee liiketoimintamme kasvua”

Ari Taiponen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Chilit Oy logo

Tiedot

Tilaaja: LeaseGreen Oy
Ajankohta: 2014 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kati Virtanen, 040 042 8376

Lisätietoja

Yritysprofiili Chilit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Konesalipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva

Toimialakokemus

Kiinteistöala
Raaka-aineet ja energia

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

azure
Microsoft Azure
Hybridi pilvipalvelut
pilvipalvelut
IT-ulkoistus

Siirry yrityksen profiiliin Chilit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Chilit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Chilit - Muita referenssejä

Chilit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia