Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

LeanwareSCM-ohjelmiston käyttöönotto jopa vuorokaudessa

BloggausUuden ohjelmiston käyttöönottoprojektiin on syytä varata riittävästi aikaa, jopa kuukausia. Kuulostaako tutulta? Useimmiten käyttöönottoprojekteissa yksi aikaa vievimmistä osuuksista on uuden ohjelmiston integroiminen jo käytössä oleviin muihin ohjelmistoihin. Integraatiovaihe voi kestää viikkoja tai jopa kuukausia.

Oston ja hankinnan ohjelmisto LeanwareSCM:n integraatio on nyt mahdollista tehdä jopa yhden päivän aikana. Leanwaren toteuttaman laajennusosan eli LeanwareSCM-konnektorin avulla ohjelmiston integrointi käytössä olevaan Microsoft Business Central -toiminnanohjausjärjestelmään onnistuu ketterästi ja nopeasti.

– Nopea, varma ja vakioitu integraatio mahdollistaa asiakkaan keskittymisen uuden ohjelmiston käytön opetteluun sekä hyödyntämiseen. Tarve integrointivaiheen nopeuttamiselle tuli suoraan asiakasrajapinnasta. Käytännössä koko LeanwareSCM-ohjelmisto saadaan käyttöönotettua saman päivän aikana, kertoo Leanwaren järjestelmäkonsultti Juhamatti Rissa.

Vakioitu ja varma LeanwareSCM-konnektorilaajennus

LeanwareSCM-järjestelmä vastaa monipuoliseen oston, hankinnan ja toimitusketjun hallinnan tarpeeseen. Moderni ja tehokas järjestelmä auttaa ostamisessa, varastoinnin suunnittelussa, säästää kuljetuskustannuksissa sekä tuo toimitusketjun hallinnan osaksi liiketoimintaa. Konnektorilaajennus varmistaa Microsoft Business Centralia ERP-järjestelmänään käyttäville asiakkaille, ettei yllätyksiä integraation suhteen tule, vaan LeanwareSCM-ohjelmiston hyödyt saadaan ketterästi käyttöön.

– Konnektorilaajennuksen hyödyntäminen vaatii asiakkaalta vain laajennuksen asentamista sekä konfiguroimista, jonka jälkeen integraatio on toiminnassa. Koska konnektorin toiminnallisuudet ovat vakioitu, sen toimivuus on varmaa, lupaa Leanwaren integraatiovastaava Jussi Salakka, joka on koordinoinut konnektorin toteutuksen sekä ensimmäisen käyttöönoton.

Vastaavia konnektoreja kehityksessä myös muihin järjestelmiin

LeanwareSCM-konnektorilaajennus on toteuttu tässä ensimmäisessä vaiheessa Microsoft Business Centralia ERP-järjestelmänään pilvipalveluna käyttäville yrityksille. Mikäli samaa ERP-järjestelmää käytetään paikallisesti, niin konnektorin käyttömahdollisuudet tarkastellaan tapauskohtaisesti. Ensimmäisten ja hyvin onnistuneiden kokemusten perusteella konnektorimahdollisuuksia kehitetään myös muihin ERP-järjestelmiin.

Pinterest
Elisa IndustrIQ Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Elisa IndustrIQ Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Supply chain management SCM

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Siirry yrityksen profiiliin Elisa IndustrIQ Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Elisa IndustrIQ Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Elisa IndustrIQ Finland - Muita referenssejä

Elisa IndustrIQ Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia