Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

LeaDo-ohjelmisto opettajien tueksi opetuksen toteutukseen

ReferenssiLeaDo on kokonaisvaltainen oppimisen ekosyysteemi, jossa on käytössä positiivinen pedagogiikka, ja apuvälineenä fyysinen ja digitaalinen oppiminen. LeaDo on Suomessa käytössä useissa päiväkodeissa ja peruskouluissa.

MeKiwi toteutti LeaDo -ohjelmiston, joka on ensimmäinen kokonaisvaltaisesti uuteen opetussuunnitelmaan (OPS) pohjaava skaalautuva ratkaisu opettajien tueksi. Websovelluksena toteutettu ratkaisu on samaan aikaan opettajien oma pienkustantamo sekä oppilaiden monipuolinen erityistuki. Sovellus helpottaa opettajia opetussuunitelman haltuunotossa ja selkeyttämisessä ja antaa tuen monenlaisiin erilaisiin oppimisprosesseihin. LeaDo toiminnaohjausjärjestelmä auttaa opettajia selkeyttämään ja monipuolistamaan omaa pedagogiikkaansa systemaattisesti, hallitusti ja maltillisesti, jolloin kiireen tunne vähenee. Sovellus tarjoaa myös laajan ammatillisen vertaistuen ja sisällöntuotanto avun ilman maantieteellisiä rajoituksia.

Digitaalinen helposti muokattava opetusmateriaalipankki tarjoaa kestomateriaalin joka tuo merkittävät säästöt oppimateriaalikustannuksiin ja näyttää kestävän kehityksen uutta suuntaa oppimateriaalihankinnoissa.

Suosittelija:

“Ihan alusta asti olen kokenut ja koko meidän oma tiimi on antanut palautta, että yhteistyö MeKiwin kanssa on todella innostavaa ja vaivatonta ja meidän omaa osaamista eteenpäinvievää. On ollut huikea kokemus siitä, että ollaan samaa tiimiä. LeaDo sovelluksen kehittämistä on ollut helppoa, levollista ja luottavaista työstää kun ennakkosuunnitelmat on pitänyt ja viestintä on ollut avointa. Ehdottomasti suosittelen muillekin, ja olenkin jo suositellut, MeKiwin palveluja.”

Lea Tornberg, toimitusjohtaja - Coulu Systems Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
MeKiwi Oy logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili MeKiwi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Koulutusala

Teknologia

React

Omat tagit

web-sovellus
palvelumuotoilu
vaatimusmäärittely
asiakaspalvelu

Siirry yrityksen profiiliin MeKiwi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

MeKiwi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

MeKiwi - Muita referenssejä

MeKiwi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia