LeadDeskille chatin ansiosta liidejä, lisämyyntiä ja parempi yrityskuva

ReferenssiEnnen Finnchatin palveluun tutustumista LeadDesk oli käyttänyt sivuillaan useampiakin erilaisia chat-ratkaisuja. Ne olivat kuitenkin aina ”kaatuneet omaan mahdottomuuteensa”. Resursseja chatin pyörittämiseen ei tahtonut löytyä omasta takaa. Finnchatin palvelu sopi täydellisesti kuvioon, kun soittojärjestelmiä muun muassa contact centereille myyvä LeadDesk ryhtyi järjestelmällisesti kehittämään inbound-markkinointiaan. LeadDesk otti chatin pilottikäyttöön vuoden alussa ja pian sen jälkeen päätti jatkaa pysyvää yhteistyötä Finnchatin kanssa. ”Kaikki on mennyt hienosti. Meidän piti vain lisätä tägi omille sivuillemme. Se on hyvin simppeli plug and play -tyyppinen ratkaisu”, yrityksen markkinointijohtaja Samuli Pihlaja kuvailee chatin teknistä käyttöönottoa.

Pihlaja on tyytyväinen myös tulosten seuraamisen helppouteen sekä yhteydenpitoon Finnchatin kanssa. ”Meillä on kompleksi tuote, eikä sitä opita hetkessä. Mutta Finnchat on päässyt siihen alusta asti hyvin sisälle”, Pihlaja sanoo.

Finnchatin toimittamien selkeiden raporttien avulla Pihlaja pystyy seuraamaan tarkasti keskustelujen jakaumaa, konversioita sekä liidien määrää. ”Uskon vakaasti, että chatin avulla nappaamme liidejä, jotka jäisivät muuten saamatta. Chattiin on helpompi tarttua kuin alkaa kirjoitella yhteydenottolomaketta. Asiakas kokee saavansa palvelua ihmiseltä ja vastauksia kysymyksiinsä.”

Myös chatin kautta tulevien liidien laatu on tärkeä. Chat-palvelija pystyy tarkentavilla kysymyksillä selvittämään tarkasti, mitä potentiaalinen asiakas haluaa ennen kuin liidi lähtee eteenpäin Pihlajalle. Liidien lisäksi Pihlaja kertoo LeadDeskin onnistuneen chatin avulla tekemään myös lisämyyntiä. ”Vanhatkin asiakkaat osaavat käydä chatissa kyselemässä lisäpalveluita tai tarkentavia tietoja esimerkiksi hinnoittelusta. Uskon, että sillä on positiivinen vaikutus myös yrityskuvaamme, kun chatin aukioloaikoina asiakas saa heti vastauksia”, Pihlaja sanoo.

Myös asiakkailta saatu palaute tukee Pihlajan näkemyksiä. ”Palaute on sellaista, että hienoa kun palvelu on olemassa ja aina on henkilö, jonka saa kiinni, vaikka supportin linjat olisivat varattuina. Liidien ja keskusteluiden perusteella koen, että potentiaaliset asiakkaat ovat tyytyväisiä. Hymiöitä näkyy”, Pihlaja toteaa.

Pihlaja nostaa esiin myös Finnchatin ja LeadDeskin yhteiset intressit. ”Finnchatin toiminta on myös tavoitteellista”, Pihlaja sanoo. ”Olemme nuoria, kasvavia yrityksiä molemmat, joten on kiva tehdä yhteistyötä.”Samuli Pihlaja
Markkinointijohtaja
Leaddesk ltd.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Finnchat Oy

Tiedot

Tilaaja: LeadDesk Oy

Lisätietoja

Finnchat Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Myynti
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Laadunvarmistus
Pilvipalvelut / SaaS
Webkehitys

Teknologia

Google

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Telekommunikaatio

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Vuokratyövoima

Omat tagit

chat
chat-myynti
chat-palvelu
ulkoistettu asiakaspalvelu
ulkoistettu chat

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Finnchat Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Finnchat - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Finnchat - Muita referenssejä

Finnchat - Muita julkaisuja

Siirry Finnchat Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tällainen on tulevaisuuden projektipäällikkö - ketterät menetelmät muuttivat projektinhallintaa
Tiedon hakemisen lyhyt historia - Digitaaliset alustat jäsentävät nyt maailman tietoa uudelleen
Suomen 50 suurinta yritystä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia