Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Laskentakonsultit Oy palvelee asiakkaansa Maestron konesalissa

ReferenssiLaskentakonsultit Oy palvelee asiakkaansa Maestron konesalissa

Laskentakonsultit uusi taloushallinnon järjestelmänsä ja otti käyttöönsä Maestron tilitoimistoratkaisun. Sen avulla asiat toimivat kätevästi ja nopeasti Maestron konesalista käsin. Myös asiakkaat pysyvät jatkuvasti ajan tasalla.

Laskentakonsultit Oy on kolmen yrityksen tilitoimistokonserni, jonka palveluihin kuuluvat kaikki tilitoimistopalvelut, kuten tilintarkastus, palkanlaskenta sekä yrityskonsultointi kauppojen ja sukupolvenvaihdosten yhteydessä. Yritys toimii valtakunnallisesti Savonlinnasta käsin, ja sen palveluksessa on 20 työntekijää.

Tilitoimistoille suunnattu kokonaisuus


Laskentakonsultit etsi uutta ratkaisua liiketoiminnan menestyksen kannalta kriittisten toimintojen hoitamiseen, kun aikaisempi järjestelmätoimittaja ilmoitti lopettavansa käytössä olleen ratkaisun tukemisen. Uuden järjestelmän löytämiseksi Laskentakonsultit käynnisti prosessin, jonka aikana tarjous pyydettiin puolenkymmeneltä ohjelmistoyritykseltä.

”Maestron järjestelmälle ei löytynyt varteenotettavia kilpailijoita. Maestro oli meille tuttu yritys jo edelliseltä ohjelmistohankintakierrokselta vuonna 1998. Sen jälkeen Maestron järjestelmä on kehittynyt erinomaisesti ja hintakin oli kohdallaan. Ylivoimainen ykköstekijä oli kuitenkin se, että järjestelmä on suunniteltu erityisesti tilitoimistoille”, sanoo Laskentakonsulttien toimitusjohtaja Teuvo Kärkkäinen.

Laskentakonsulteilla on käytössään tilitoimistoille suunnattu ohjelmistopaketti, johon kuuluvat muun muassa kirjanpito, palkanlaskenta, reskontrat ja pankkiliikenne. Tämän paketin lisäksi Laskentakonsultit käyttää myös Maestron ostolaskujen kierrätysjärjestelmää. Kokonaisratkaisu on käytössä koko konsernissa.

Maestron järjestelmät ovat helposti räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin. Laskentakonsulttien kohdalla ei räätälöintiä tarvittu. ”Muutoksia ei tarvinnut tehdä, sillä ohjelmisto on räätälöity erityisesti tilitoimistoille ja on erittäin joustava. Se vastaa hyvin kaikkiin tarpeisiimme ja on yksinkertaisesti huipputuote”, Kärkkäinen kertoo.

Edut ja hyödyt konkreettisia


Maestron tuomat edut ovat helposti havaittavissa jokapäiväisessä toiminnassa. ”Koska järjestelmä toimii Maestron konesalista käsin, saamme kaiken materiaalin ja tiedon asiakkailta netin kautta. Enää ei tarvitse kuljetella fyysisiä lippuja ja lappuja paikasta toiseen. Netin kautta myös asiakas pystyy seuraamaan omien asioidensa tilannettaan reaaliaikaisesti”, Kärkkäinen jatkaa.

Maestro-ratkaisu on ollut Laskentakonsulttien käytössä vuoden 2007 alusta lähtien. Kaikki noin 700 asiakasta käyttää järjestelmää. ”Uuden järjestelmän käyttö vaatii alussa aina pientä opettelua, mutta Maestro on todella helppo ja käyttäjäystävällinen ohjelmisto. Onkin ollut yllätys, miten vähän yllätyksiä järjestelmämuutos on aiheuttanut”, Kärkkäinen kertoo.

Laskentakonsultit ovat nyt tyytyväisiä kokonaisvaltaisen järjestelmänsä tilaan. Järjestelmän, joka kattaa kaikki tarpeet myös tulevaisuudessa.Julkaistu alun perin Maestron nettisivuilla 6.6.2016.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Mediamaestro Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Laskentakonsultit Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Mediamaestro kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Konesalipalvelut

Siirry yrityksen profiiliin Mediamaestro kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Mediamaestro - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Mediamaestro - Muita referenssejä

Mediamaestro - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia