Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Länsirannikon Työterveys jätti Excelit historiaan ja hallinnoi nyt henkilöstö­asioita älykkäästi Saima HR:n ja Tiiman avulla

Referenssi

Länsirannikon Työterveys siirtyi toukokuussa 2021 henkilöstöhallinnon uuteen aikaan Saima HR:n ja Tiiman avulla. Hyvin sujuneesta käyttöönotosta jäi positiivinen fiilis.

Vielä alkuvuodesta 2021 Länsirannikon Työterveys työllisti 40–50 henkeä. Tiedossa kuitenkin oli, että vuoden loppuun mennessä henkilöstömäärä tulisi kaksinkertaistumaan. Niinpä turkulaisyritys päätti tarttua aiempaa ammattimaisemmin ja järjestelmällisemmin työajan seurantaan ja muihin HR-toimintoihin.

Aiemmin vuonna 2013 perustettu yritys oli pyörittänyt henkilöstöhallintoa taulukkolaskentaohjelmalla. Työntekijät olivat täyttäneet työaika-Exceleitä, ja hallintopäällikkö Reija Allén-Kulmalalla oli ollut omat Excelinsä työntekijöiden vuosilomista, erilaisista poissaoloista ja palkoista. 

Toukokuusta 2021 lähtien hommat ovat hoituneet näppärästi Saima HR -järjestelmän ja Tiima-työajanseurannan avulla.

 

Halusimme saada kunnon HR-ohjelmat käyttöön hyvissä ajoin ennen henkilöstömäärän tuplaantumista, ettei tarvitse ison porukan kanssa ihan kaikkiin kiviin kompastella.
Reija Allén-Kulmala

Työajan kirjaus ja seuranta sujuu modernisti ja mobiilisti

Länsirannikon Työterveys otti uudet järjestelmät käyttöön yhtä aikaa. Hyvin sujuneesta käyttöönotosta jäi positiivinen fiilis. Nyt henkilöstötiedot, lomat, sairauslomat ja poissaolot löytyvät kätevästi Saima HR:stä, joka on integroitu suoraan yrityksen palkkahallintoon. Tietojen päivityskin sujuu parilla klikkauksella.

Työajanseuranta puolestaan hoituu Tiimassa, johon kaikki työntekijät kirjaavat nykyisin työaikansa ja poissaolonsa selitysten kera. Henkilöstötiedot siirtyvät Tiimaan automaattisesti Saima HR:stä, kun työsuhde astuu voimaan.

Länsirannikon Työterveydellä on Tiima-työajanseurannasta käytössä sekä selain- että mobiiliversio.

– Etenkin mobiilikäyttöön ihmiset ovat olleet yleisesti ottaen hyvin tyytyväisiä. Kaikki leimaavat sillä itsensä sisään ja ulos. Minullakin on Tiima-sovellus koko ajan auki, Reija kertoo.

Tiimassa hoituu kätevästi myös lomatoiveiden esittäminen ja hyväksyntä sekä lomien ja saldojen hallinta – myös mobiilisti.

Henkilöstötiedot ovat aina saatavilla siellä, missä niitä tarvitaan

Saima HR:n avulla on helppo varmistaa, että henkilöstötiedot kulkevat sulavasti ja tietoturvallisesti niin yrityksen sisällä kuin sen ulkopuolellakin. Se takaa, että tiedot ovat HR:n, esihenkilöiden ja työntekijöiden käytettävissä aina tarpeen tullen.

Avoimen rajapinnan ansiosta tiedot ovat aina helposti saatavilla, tarvitaanpa niitä sitten palkanlaskentaan, lomien suunnitteluun, raportointiin tai esimerkiksi sisäiseen kehitystyöhön.

– Kulunut vuosi on mennyt liikkeenluovutusasioiden aiheuttamassa kiireessä, mutta uskon, että kun ehdin perehtyä järjestelmään nykyistä syvällisemmin, saan esimerkiksi raporteista paljon hyötyjä irti, Reija sanoo.

Kyllä mä voisin suositella Saima HR:ää muillekin. Visman konsultit ovat äärimmäisen ystävällisiä ja pitkämielisiä ja jaksavat vääntää asiakkaiden kanssa. Siitä annan täydet pointsit.
Reija Allén-Kulmala

Haluaisitko sinäkin helpon ja kustannustehokkaan työkalun yrityksesi henkilöstötietojen hallintaan?

Saima HR:n saat käyttöösi nopeasti ja kustannustehokkaasti alkaen 108 € /kk.

Varaa demo Saima HR:sta

Suosittelija:

Reija Allén-Kulmala

Pinterest
Referenssin infoboxi
Visma Enterprise Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Länsirannikon Työterveys

Lisätietoja

Yritysprofiili Visma Enterprise kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Visma Enterprise kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Visma Enterprise - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Visma Enterprise - Muita referenssejä

Visma Enterprise - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia