Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lännen Omavoima: Kommunikaatiotyökalut asiakaspalveluun, toimistolle ja urakoitsijoille

Referenssi

Tavoitteena yhtenäistää asiakaskommunikointi

350,000

asiakasta ympäri Suomea.

8

Jaettu 8. sija Asiakaskokemuksen johtaminen selvityksessä

10

hengen asiakaspalvelutiimi rakentamassa ensiluokkaisia asiakaskokemuksia

Lännen Omavoima sekä sen omistajayhtiöt Vakka-Suomen Voima ja Rauman Energia saivat Benemenin pilvipalvelun avulla kommunikaatiotyökalut niin asiakaspalveluun, toimistoon kuin urakoitsijoillekin. Lisäksi työkalupakkiin kuuluu raportointipalvelu, joka auttaa muun muassa esimiehiä työn johtamisessa. Niin ikään asiakaskokemuksen johtaminen saa apua Benemenin palvelukokonaisuudesta.

Sähkömarkkinoiden vapautumisen myötä Vakka-Suomen Voima ja Rauman Energia perustivat vuonna 2009 sähkön myyntiyhtiö Lännen Omavoiman, joka myy sähköä ja uusiutuvia energiaratkaisuja. Vakka-Suomen Voima ja Rauman Energia omistavat yhdessä myös urakointi- ja asennuskonserni Vertek Oy:n sekä alueverkkoyhtiö Satavakka Oy:n.

Yhtiöillä on keskitetty asiakaspalvelu, jossa kaikkien yhtiöiden asiakaspalvelua hoidetaan. Asiakaspalvelussa työskentelee 10 henkeä. Keskitetyn mallin toiminnan kannalta on tärkeää, että asiakaspalvelijoiden paikallaolotiedot ovat ajan tasalla ja tieto kulkee hyvin.

Yhtiöiden tavoitteena on yhtenäistää asiakaskommunikointi. Haastetta tähän on tuonut eri yhtiöiden erilaiset järjestelmät.

Työkalut asiakaspalveluun, toimistolle ja urakoitsijoille

Benemenin monipuolinen pilvipalvelu helpottaa asiakaspalvelun työtä, mutta antaa työkalut myös toimistotyöntekijöille ja urakoitsijoille.

Koko yritysryppään kommunikaatiota hoidetaan BeneDesk for Windows -järjestelmällä, Skype for Business -sovelluksella ja matkapuhelinliittymillä.

Asiakaspalvelun työvälineenä on myös chat ja lisäksi CRM-integraatio MS Dynamicsiin tuo tehokkuutta ja nopeutta asiakastyöhön. Integraation myötä asiakaspalvelussa ruudulle avautuu asiakkaan tiedot ennen kuin puheluun vastataan, ja siten asiakkaan kanssa päästään suoraan asiaan.

Raportoinnista yksityiskohtaista tietoa esimiestyön avuksi

Lännen Omavoima käyttää asiakaskommunikointiin puhekanavaa, sähköpostia ja chatia. Päätelaitteina ovat BeneDesk for Windows sekä matkapuhelimet. CRM-integraatio MS Dynamicsiin helpottaa työtä myös Lännen Omavoimassa.

Asiakaskommunikointiin käytettävien työkalujen lisäksi yhtiössä hyödynnetään raportointipalvelua esimiestyöhön ja optimaalisen resurssoinnin suunnitteluun. Raportointi kertoo yksityiskohtaiset tiedot palvelusarjapuheluiden määristä, kestosta, odotusajoista ja vastattujen puheluiden määrästä. Tiedot saa käyttäjäkohtaisesti, esimerkiksi esimies saa käyttöönsä puheluiden vastausprosentit ja jopa vastausprosentit kellonajoittain.

Lännen Omavoima sai tunnustusta asiakaskokemuksen johtamisesta

Lännen Omavoima menestyi vuoden 2018 Asiakkuuskokemusten johtaminen Suomessa -selvityksessä ja ylsi jaetulle 8. sijalle. Selvityksessä mitataan muun muassa johtamisen systematiikkaa, tavoitteellisuutta ja toiminnan organisointia sekä yritysten panostusta asiakaskokemusten johtamiseen. Indeksi ei ota kantaa kokemuksen sisältöön eikä sen laatuun asiakkaiden näkökulmasta eli toiminnan tuloksellisuuteen. Selvityksen tekee vuosittain Asiakkuuskokemusten johtamisen ammattilaisten yhteisö CXPA Finland.

Mitä hyötyä Benemenin pilvipalvelusta on ollut asiakaskokemuksen johtamisessa?

”Olemme saaneet parannettua asiakaspalvelun käyttöastetta selkeämmän seurannan avulla, nyt ruuhka-ajat näkyvät selkeämmin ja ne ovat ennustettavissa paremmin. Laadullisesti olemme päässeet paremmin sisälle yksittäisen asiakaspalvelijan auttamisessa. Raportointityökalut antavat avainlukujen avulla tiedon selkeästi myös muille osastoille siitä, miten asiakaspalvelu toimii. Jatkona tuomme palveluun myös asiakastyytyväisyyden tarkemman mittauksen.” Asiakkuuksista ja asiakaspalvelusta vastaava Kari Hiltunen Lännen Omavoimasta kertoo.

karihiltunen_web2-01

 

Voimmeko auttaa organisaatiotasi parantamaan asiakaskokemusta ja laskemaan kustannuksia? Autamme mielellämme!

 

OTA YHTEYTTÄ

Pinterest
Referenssin infoboxi
Benemen logo

Tiedot

Tilaaja: Lännen Omavoima
Ajankohta: 2017 - 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Janne Ruskovaara janne.ruskovaara@benemen.com

Lisätietoja

Yritysprofiili Benemen kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

asiakaspalvelu
asiakaskokemus

Siirry yrityksen profiiliin Benemen kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Benemen - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Benemen - Muita referenssejä

Benemen - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia