Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Langaton IoT-ratkaisu teollisuusympäristöön

BloggausTeollisen Internetin haasteet
Teollinen Internet (IoT) on tehnyt tuloaan suomalaisessa teollisuudessa jo muutaman vuoden ajan. Sille on kysyntää - ketäpä ei kiinnostaisi maailmalla olevien laitteiden käyttötiedot, huoltohistoria ja vikaantumiset? Teollisuuden liiketoimintamallin murros laitteiden myymisestä kohti palvelubisnestä vauhdittaa osaltaan kehitystä.

Laitteiden verkottuminen tuo mukanaan myös haasteita. Tietoturvallisuus on yksi keskeisimmistä kysymyksistä Teollisesta Internetistä puhuttaessa. Teollisuusympäristö asettaa omat omat vaatimuksensa käytettäville rautaratkaisuille. Lisäksi tulee serveri-puolen ylläpito, tietoturvapäivitysten hallinta ja erilaisten verkkokonfiguraatioiden hallinta. Yllättävä käytännön ongelma on laiteasennukset toisella puolen maailmaa, jos tuki ei ole saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa.

Onnistunut pilotointiprojekti
Tartuimme Cybercomilla haasteeseen ja pilotoimme Teollisen Internetin ratkaisua yhdessä Outotecin kanssa. Outotec toimittaa metallien tuotantoon liittyviä laitteistoja maailman joka kolkkaan. Pilotointi tapahtui tuotantokäytössä olevassa rikastamossa, jossa käytetään Outotecin prosessilaitteistoja.

Teollisen Internetin edut havaittiin pilotoinnin yhteydessä heti ensimetreillä. Laitteistojen tuki, diagnosointi ja tiedonkeruu mahdollistuivat etäyhteyden kautta vaivattomasti. Onnistuneiksi valinnoiksi osoittautuivat rautatasolla toteutettu tietoturvaratkaisu ja langaton mobiiliyhteys, joka mahdollistaa turvallisen IoT-yhteyden myös muutoin suljettuun laiteverkkoon.

Cybercom Secure Remote Connection

Cybercomin IoT-ratkaisussa teollisuuskäyttöön soveltuva 3G/VPN-laite muodostaa tietoturvallisen yhteyden Cybercom Cloudiin joko langattoman mobiiliverkon tai kiinteän verkon kautta. Hyödynnämme konesalimme resursseja palvelinpäässä sekä yhteyden tarjoamisessa asiakkaillemme. Palvelua täydentää 24/7 palveleva Passionate Support tukihenkilöstömme.

Parhaimmillaan etäyhteyden pystyttäminen uuteen ympäristöön tapahtuu plug and play -periaatteella. Cybercom toimittaa konfiguroidun ja testatun laitteen, joka voidaan liittää tuotantoverkkoon. Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, mobiiliyhteys mahdollistaa 24/7 tuen ja konfigurointimuutokset.

Secure Remote Connection palvelusta antaa Cybercomilla lisätietoja:

Client Manager Tatu Hautala (tatu.hautala@cybercom.com, +358503846895)
Arkkitehti Tommi Palomäki (tommi.palomaki@cybercom.com, +358504282152)

Pinterest
Cybercom Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Cybercom Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

IoT
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Cybercom Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Cybercom Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Cybercom Finland - Muita referenssejä

Cybercom Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia