Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Laivanrakennusinsinööreille työrauhaa

Referenssi

Enterin pitkäaikainen asiakas Foreship on laivanrakennukseen erikoistunut suunnittelu- ja insinööritoimisto. Yritys on kasvanut vajaassa kymmenessä vuodessa huimasti. Sekä henkilöstöä että toimipaikkoja on tullut lisää, ja samalla on tarvittu uusia ratkaisuja IT-järjestelmään.

”Olemme löytäneet mielestämme luotettavan IT-toimittajan, ja yhteistyömme onkin kestänyt jo kohta kymmenen vuotta. Kun aloitimme yhteistyömme Enterin kanssa, meitä oli Foreshipillä ehkä noin 30 henkeä ja toimipisteitä oli vain muutamia. Nyt toimistojamme on Suomen lisäksi Virossa ja Yhdysvalloissa, ja meitä on lähes 100 henkeä.

Tällainen määrä työntekijöitä asettaa omat vaatimuksensa tietojärjestelmille. Meille toteutettiin muutama vuosi sitten Office 365 -projekti, jonka ansiosta muun muassa sähköpostit siirtyivät pilvipalveluun. Tämä on meille kaikkein kustannustehokkain ratkaisu.

Enterin toteuttama sähköpostimigraatio sekä Office 365:n käyttöönotto mahdollistavat työntekijöillemme nykyaikaiset sekä luotettavat viestintävälineet ajasta ja paikasta riippumatta. Lisäksi pilvipalvelut vapauttavat levytilaa muuhun käyttöön. Pilviaikakaudella on erityisen tärkeää, että IT-kumppani on luotettava ja kokenut osaaja, koska pilvipalvelujen päivityssykli on tiheä.

Koska yrityksessämme käsitellään suurikokoisia tiedostoja, jotka pitää projektien päätyttyä myös arkistoida talteen, tarvitsemme toimivan ja edullisen ratkaisun arkistodatan säilyttämiseen. Tästä syystä Enter asensi käyttöömme Azure File Sync -arkistodatan synkronointityökalun.

Yrityksemme kasvun myötä myös laitteiston määrää on pitänyt kasvattaa. Enterin toimittamat korkeatasoiset levyjärjestelmä-, palvelin-, kytkin-, ja palomuuriratkaisut (EMC, Cisco) ovat mahdollistaneet perustan tietoturvalliselle ja vikasietoiselle IT infrastruktuurille.

Enterin jatkuvat palvelut pitävät huolta koko IT-infran toimivuudesta ja takaavat osaavan kumppanin Hybrid-ympäristön hallintaan. Vikasietoinen IT-infra sekä modernin tietotyön välineet Office 365:sesta tarjoavat meille mahdollisuuden keskittyä ydinliiketoimintaamme.

Välineet ovat meille vain välineitä, jotta varsinainen työ saadaan tehtyä aikataulussa ja ammattimaisesti. On hienoa, että saamme keskittyä suunnittelutyöhömme, kun IT-puolen asiat hoituvat asiantuntijoiden toimesta sujuvasti. Jokainen pysyköön lestissään. Me osaamme suunnitella laivoja, ja Enter osaa IT-asiat.”

Suosittelija:

Markus Aarnio, hallituksen pj.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Enter SystemSolutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Foreship Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
timo-pekka.vuojarvi@enter.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Enter SystemSolutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Dokumenttien hallinta
Integraatiot
It-infrapalvelut
Käyttäjähallinta
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Rakentaminen
Valmistava teollisuus

Teknologia

Microsoft
Windows

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Turku
Cisco
Microsoft Office 365
Microsoft Azure
meriteollisuus
Foreship
DellEMC

Siirry yrityksen profiiliin Enter SystemSolutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Enter SystemSolutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Enter SystemSolutions - Muita referenssejä

Enter SystemSolutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia