Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

LähiTapiola halusi hankintaan keskitetyn näkymän

Referenssi

Perinteikäs ja uudistuva LähiTapiola halusi keskitetyn näkymän ryhmätason liikekuluhankintoihin. Laskuautomaation avulla on tarkoitus vapauttaa useita henkilötyövuosia suuremman lisäarvon työhön.

Vuonna 2012 Tapiolan ja Lähivakuutuksen fuusiossa syntyneellä LähiTapiolalla on Suomessa ainutlaatuisen pitkä historia. Sen kilpailuetu on alueellisuudessa: yhtiö koostuu LähiTapiola Vahinkoyhtiöstä, LähiTapiola Henkiyhtiöstä, 20 alueellisesta keskinäisestä vahinkovakuutusyhtiöstä sekä valtakunnallisesta Varainhoitoyhtiöstä ja Kiinteistövarainhoitoyhtiöstä. Paikallistuntemus on palveluissa suuressa roolissa.

Tavoitteena on vapauttaa useampi henkilötyövuosi laskujen siirtelystä enemmän lisäarvoa asiakkaillemme tuottavaan työhön sekä siirtyä jälkikäteisestä ostolaskujen hyväksymisestä hankintojen hyväksymiseen. Kaikkiaan hankinnoista aiotaan saada miljoonaluokan hankintamenosäästöt vuositasolla.

Ennen ostopäätöstä Basware järjesti LähiTapiolalle innovaatiotyöpajan. Innovaatiotyöpajassa Baswaren asiantuntijat kävivät yhdessä LähiTapiolan hankinta-asiantuntijoiden ja eri LähiTapiola-yhtiöiden edustajien kanssa hankinnan nykytilanteen ja haasteet.

Innovaatiotyöpaja on Baswaren työkalu, jossa Baswaren asiantuntijat käsittelevät asiakkaan hankinnan nykytilan ja tavoitteet ennen hankintapäätöstä. Innovaatiotyöpaja antaa hyvän selkänojan investointipäätökselle, kun nykytila on selvitetty ja hankkeen liiketoimintapotentiaali arvioitu. Hyvä pohjatyö myös tuuppaa projektin kunnolla käyntiin.


Lue koko referenssi tästä.

Suosittelija:

”Meillä on noin 3 400 käyttäjää emmekä halunneet laittaa tähän suurta koulutuspanosta. Valinnan kriteereinä olivat helppokäyttöisyys, tuki koko hankinnasta maksuun -prosessille ja kustannustehokkuus. Pidän myös Baswaren analytiikkaratkaisuja erittäin kehittyneinä. Uskon, että saamme järjestelmästä paljon arvokasta tietoa, kunhan saamme sinne ensin dataa sisään”

Jari Koivumäki, johtava asiantuntija, LähiTapiola

Pinterest
Referenssin infoboxi
Basware Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: LähiTapiola

Lisätietoja

Yritysprofiili Basware kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Taloushallinto

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Basware kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Basware - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Basware - Muita referenssejä

Basware - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia