Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lähiruokapäivätapahtuman verkkosivuston uudistus

ReferenssiYhteistyö maaseutuverkostoyksikön kanssa alkoi maaseutu.fi -verkkosivuston uudistuksella. Kun verkkosivusto oli valmis, oli luonnollista, että seuraavaksi uudistetaan myös Lähiruokapäivän verkkopalvelu, joka kuului sopimukseen. Ruokaviraston kanssa tehtävä yhteistyö on tehty Goforen kanssa. Vanhan sivuston tekninen toteutus oli jäykkä ja ulkoasu vanhentunut, mikä ei enää vastannut valtakunnallisen, dynaamisen ja elämyksellisen tapahtuman henkeä. Groteski vastasi haasteeseen ja otti kokonaisvaltaisen vastuun sivuston uudistuksesta, alkaen konseptoinnista aina julkaisuun ja jatkokehitykseen asti.

Projekti alkoi tapahtuman verkkopalvelun tavoitteiden ja toiveiden kartoittamisella. Groteskin vastuulle jäi palvelun määrittely yhdessä asiakkaan kanssa, suunnittelu sekä toteutus. Lahiruokapaiva.fi -verkkosivusto suunniteltiin olemaan visuaalisesti houkutteleva, mutta myös toiminnallinen – erityistä huomiota kiinnitettiin tapahtuman järjestäjille suunnattuun palveluun, sen käyttäjähallintaan ja omien sisältöjen hallintaan. Tuloksena oli helppokäyttöinen verkkopalvelu, joka tekee lähiruoan löytämisestä ja Lähiruokapäivän tapahtumiin osallistumisesta saavutettavampaa ja nautinnollisempaa. Verkkosivuston tekninen rakenne pohjautuu sivustoa varta vasten räätälöityyn teemaan, jossa avainasemassa on syntaktisesti validi rakenne sekä koodi. Teeman lisäksi perustana toimii WordPressin oletus sisällönhallintamuokkain Gutenberg. Saavutettavuusvaatimuksena sivustolle on WCAG-standardin mukainen AA-taso, joka huomioitiin projektin kaikissa vaiheissa.

Verkkosivustolle toteutettiin mm. seuraavat toiminnallisuudet:

  • Kohteisiin tutustuminen sekä niiden hakeminen ja näyttäminen kartalla
  • Kieliversiointi suomeksi ja ruotsiksi
  • Tapahtumaan järjestäjäksi rekisteröityminen ja kirjautuminen
  • Järjestäjien oman kohteen tietojen muokkaaminen ja hallinta

Groteskin toteuttama uudistus heijastaa Lähiruokapäivän dynaamista luonnetta ja tukee Suomen kansallisen maaseutuverkoston tavoitetta lisätä tietoisuutta kotimaisesta ruoantuotannosta ja maaseudun kehittämisestä. Uusi verkkosivusto ei ainoastaan houkuttele käyttäjiä visuaalisuudellaan vaan myös tarjoaa parannellun käyttäjäkokemuksen kattavien hakutoimintojen ja tapahtumakartan avulla. Groteski jatkaa sivuston ylläpitoa, tukea ja jatkokehitystä vuoteen 2028 saakka, varmistaen, että Lähiruokapäivä säilyy olennaisena osana suomalaista ruokakulttuuria. Verkkosivusto julkaistiin toukokuussa 2023. Verkkosivustoa kehitetään ja ylläpidetään jatkossa yhdessä maaseutuverkostoyksikön kanssa.

Tutustu sivustoon.

Suosittelija:

Yhteistyö Groteskin kanssa on ollut erittäin sujuvaa. Pienempiin muutostoiveisiimme on vastattu nopeasti ja suurempia on lähdetty ideoimaan ja toteuttamaan innolla. Mikään idea ei tunnu olevan liian vaikea toteutettavaksi, vaan kaikkeen löytyy aina ratkaisu. Groteskin ammattitaitoinen porukka on aina valmiina auttamaan!

Emilia Koivulahti

Pinterest
Referenssin infoboxi
Mainostoimisto Groteski Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Maaseutuverkostoyksikkö
Ajankohta: 2023
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Emilia Koivulahti, viestintäkoordinaattori

Lisätietoja

Yritysprofiili Mainostoimisto Groteski kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

PHP
Julkaisujärjestelmä CMS
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Mainostoimisto Groteski kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Mainostoimisto Groteski - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Mainostoimisto Groteski - Muita referenssejä

Mainostoimisto Groteski - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia