Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Lähetykset perille kokoon katsomatta

ReferenssiKuljetus- ja logistiikkapalveluita tarjoava DB Schenker luotaa aktiivisesti erilaisia ratkaisumalleja toimintansa tehostamiseen. Suomen toiminnoissa panostetaan erityisesti kerralla oikein tekemiseen ja oikean tiedon kulkemiseen tavaravirtojen mukana. Tätä tukee erinomaisesti yhteistyö Finn-ID Oy:n kanssa.

Finn-ID:n toimittamalla ajoneuvopääteratkaisulla tuetaan ja ohjataan kuljettajia lähetysten noudoissa, jakelussa ja kuljetuksissa. Asiakkaille ratkaisu näkyy lähetysten ajantasaisuutena ja varmoina toimituksina.

– Käytössämme on jo 4. sukupolven jakeluratkaisu ja ajoneuvopäätteet ovat keskeinen osa nykyaikaista logistiikkatoimintaa. Olemme kehittäneet niin sähköisiä kuin mobiilityökalujammekin, sillä haluamme toimintamme näyttäytyvän aidosti reaaliaikaisena ja läpinäkyvänä. Asiakastyytyväisyys on meille ydinasia: asiakkaan täytyy saada tietää, missä hänen lähetyksensä milloinkin kulkee, miten prosessi etenee, ja että hänelle luvattu palvelutaso toteutuu, sanoo kotimaan palveluista vastaavan Schenker Cargo Oy:n toimitusjohtaja
Jouni Sopula.

Finn-ID:n DB Schenkerille tarjoama ratkaisu koostuu mobiilipäätteistä lisälaitteineen, niihin asennettavasta DB Schenkerin omasta mobiiliohjelmistosta, etähallintaratkaisusta sekä päätelaitteiden käytössäpidon varmistavasta huolto- ja hallintapalvelusta.

Reaaliaikaisuus avainasemassa

DB Schenkerin ja Kiitolinjan työ jakelutoimintojensa eteenpäin viemiseksi on edennyt pitkän tien. Jakeluratkaisun käyttöönoton myötä yritys on pystynyt muovaamaan organisaatiotaan yhä paremmin asiakkaita palvelevaan muotoon.

– Aiemmin ajojärjestelijämme olivat tiedonkulun todellisia solmukohtia, niin hyvässä kuin pahassa. Heidän työkuormansa keventäminen ja tehostaminen samoin kuin asiakkaidemme palaute hankalasta tavoitettavuudestamme auttoivat ymmärtämään, mikä merkitys on sillä, että tietovirta kuljetuksista ei ole pelkästään suusanallisessa muodossa ja ajojärjestelijän harteilla, Sopula kertaa.

Hän painottaa reaaliaikaisen järjestelmän merkitystä jakeluketjun toimivuudelle sen eri vaiheissa. – Liiketoiminnalle on ehdottoman tärkeää, että voimme mahdollistaa käyttöömme uusia ja tehokkaampia toimintoja, jotka auttavat meitä hintakilpailussa. Yhtä tärkeää on kuitenkin tarjota asiakkaillemme luotettavia keinoja lähettää, seurata ja vastaanottaa lähetyksiään entistä helpommin ja järkevämmin. Siinä kiteytyy palvelumme laatu, hän summaa.

Tässä uudet mobiilipäätteet ovat loistava apu: nyt kuljettaja voi viestiä nopeasti ja tehokkaasti eteenpäin, mikäli jakelua ei voida esimerkiksi toimittaa suunnitelmien mukaisesti tai kuljetukseen liittyen sattuu jotain muuta odottamatonta. Ja mikä parasta, tieto menee saman tien niin ajojärjestelijälle kuin asiakkaalle.


Laitteiden hallintapalvelu iso etu

– Uusista päätteistä ei ole vielä varsinaista käytännön kokemusta, mutta alkutuntemukset ovat hyvät. Valitsemamme käsipäätemalli laitteena on kestävä, selkeä käyttää sekä ergonominen, joten odotuksemme ovat korkealla. Ja se on varma, että tätä käytäntöämme kuljettajapäätteistä ei enää pois jätettäisi. Kuljettajamme ovat siihen tottuneet ja kokevat sen käytön selvästi työtään ja kommunikointia helpottavaksi.

Sopulan kasvoilta näkyy myös luottamus Finn-ID:n laitteiden hallintapalvelua kohtaan. – 1500 ”kapulaa” on iso määrä laitteita. Hallintapalvelun avulla olemme koko ajan selvillä, missä ja kenellä mikäkin laitteista on käytössä. Ennen tarvitsimme varapäätteitä ennakoimattomia tilanteita paikkaamaan, mutta nyt pysymme ajan tasalla laitteiden käyttöasteesta, sijainnista ja huoltotarpeesta. Myös paikallinen tuki ja huoltotoiminta Suomessa on meille tärkeä asia, hän toteaa.

Etähallinta auttaa päivityksissä ja tietoturvassa

Suuret laitekokonaisuudet vaativat aina tukiorganisaatiolta suuren työpanoksen ylläpidon suhteen. DB Schenkerin Finn-ID:ltä käyttöönottaman SOTI-etähallinnan avulla useimmat toistuvat ylläpidolliset työt voidaan automatisoida ja lisäksi suorittaa ilman tarvetta saada laitteita käsiinsä. Sen avulla pystyy tekemään esimerkiksi tärkeitä ohjelmapäivityksiä helposti ja nopeasti ilman, että laitteiden käyttäjiä joudutaan vaivaamaan asiassa erikseen.

– SOTI-etähallintaohjelma on erittäin monipuolinen ja sisältää mahdollisuuden päivityksien jakelun lisäksi myös käyttäjien etätukeen, laitteen lukitsemiseen katoamis- tai varkaustapauksissa, ohjelmistojen käynnistyksen estoon ja muihin tietoturvaan liittyviin asioihin sekä vikatilanteiden analysointiin. Lisäksi ohjelma sisältää mahdollisuuden kerätä paikkatietoa GPS-signaalista, Finn-ID:ltä kerrotaan.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Finn-ID Oy

Tiedot

Tilaaja: DB Schenker

Lisätietoja

Yritysprofiili Finn-ID kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka
Projektinhallinta
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Mobiililaitehallinta
mobiilisovellus
Mobiilisovellukset
kenttätyön ratkaisut
liikkuvan työn ratkaisut
langaton teknologia

Siirry yrityksen profiiliin Finn-ID kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Finn-ID - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Finn-ID - Muita referenssejä

Finn-ID - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Retkeilykesä on kuumimmillaan – Parhaat ilmaiset retkeilysovellukset Androidille ja iOSille
Suutarin pojasta kasvoi Royal Societyn jäsen – Boolen algebran loi itseoppinut matemaatikko
Hienoimmat nettisivut

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia