Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Laattapiste Collection on Suomen johtava kylpyhuoneiden erikoisliike

ReferenssiLaattapiste Collection on tunnettu suomalainen brändi, joka yhdistetään korkealuokkaisiin kylpyhuoneisiin. Tuotemerkin omistaa Laattapiste Oy, jonka toimintaperiaatteisiin kuuluu laadun vaaliminen niin omassa työssään kuin yhteistyökumppanien valinnassa.

Johtavaan asemaan pääsy on edellyttänyt Laattapisteeltä määrätietoista ja sinnikästä työtä sekä henkilöstön työn tukemista parhailla mahdollisilla työkaluilla. Yhdeksi tärkeimmäksi työkaluksi on osoittautunut Integralin toimittama EasyBI -raportointiohjelmisto, jonka yhtiön johto hankki vuonna 2005 liiketoiminnan ohjaamiseksi ja päätöksenteon tueksi.

”Tutustuimme usean eri toimittajan ratkaisuihin, mutta valinta oli lopulta helppo. Tiesin, mitkä olivat meidän tarpeemme ja Integralin järjestelmästä löytyi suora vastine tarpeisiimme”, Laattapiste Oy:n varatoimitusjohtaja Petteri Haru muistelee.

Laattapisteellä on käytössään kaikkiaan 15 eri tietojärjestelmää. Yhtiö käyttää mm. toimitusten logistiikan ja laskutuksen hallintaan ERP-toiminnanohjausjärjestelmää ja myyjien toiminnan seurantaan sekä henkilöresurssien hallinnointiin CRM-asiakkuudenhallintajärjestelmää.

”EasyBI on älykäs ohjelmisto. Sen avulla pääsemme syvällisesti ja yksityiskohtaisesti analysoimaan eri tietojärjestelmien tuottamia tietoja. Juuri tämä asia oli aiemmin ongelma, kun yritimme lukuisista eri tietojärjestelmistämme kaivaa ajankohtaista tietoa mm. materiaalivirroista, asiakaskontakteista ja myynnin kehityksestä. Aika on rahaa eikä sitä kannata tuhlata toimimattomien tai kankeiden järjestelmien kanssa askarteluun”, Haru painottaa.

Suosittelija:

”EasyBI on älykäs ohjelmisto. Sen avulla pääsemme syvällisesti ja yksityiskohtaisesti analysoimaan eri tietojärjestelmien tuottamia tietoja."

Petteri Haru, varatoimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Integral Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Laattapiste Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Marko Santtila p. 050 511 3738

Lisätietoja

Yritysprofiili Integral kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

BI
BI-ratkaisut
Analytiikka
Analytiikan ratkaisut
tietojohtaminen
tiedon analysointi

Siirry yrityksen profiiliin Integral kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Integral - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Integral - Muita referenssejä

Integral - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia