Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lääkärikeskus Aava – sähköiset palvelut kuntoon

ReferenssiLoppuvuodesta 2013 Lääkärikeskus Aavalla oli vastassaan digitaalinen haaste: kilpailijoiden tahkotessa asiakasaikoja verkossa jäi Aavan ajanvarauksen osuus pyöreään 20%:iin kaikista varatuista ajoista. Näistä puolet jäi vahvistamatta ajanvarausratkaisun toimimattomuuden takia.


Mitä teimme?
Suunnittelimme ja toteutimme kaksivaiheisen uudistuksen. Ensiksi laitoimme kuntoon ajanvarausjärjestelmän asiakaspolut ja käyttöliittymän. Toisessa vaiheessa päivitimme Aava.fi-sivuston ulkoasun responsiiviseksi ja pyörimään Drupal 8:n päälle.

Ajanvarausjärjestelmän parantaminen aloitettiin keväällä 2014 ja osaprojekti valmistui marraskuussa. Projektin aikana suoraviivaistettiin ajanvarauksen asiakaspolkua, yksinkertaistettiin käyttöliittymää ja parannettiin visuaalista ilmettä sekä mobiilitukea.

Aavan pääverkkosivuston uudistus alkoi vuodenvaihteessa 2014-2015 kasvojenkohotuksena. Matkan varrella kuitenkin tiimi totesi asiakkaan kanssa yhteisesti, että tarvetta olisi mittavammalle uudistukselle.

Suunnittelimme Aavalle raikkaan ja responsiivisen ulkoasun. Samalla päätettiin päivittää alusta Drupal 8:an, koska uutena tuotteena sillä on edessään pitkä elinkaari. Edelläkävijänä Aava ei kaihtanut tulokkaaseen tarttumista. Drupal 8 mahdollistaisi kokonaisuuden yksinkertaistamisen, ja komponenttiajattelun ansiosta vauhtiin pääsemisen jälkeen kehitysnopeus olisi vertaansa vailla.

Projektista ja sen teknisistä ratkaisuista voit lukea lisää täältä.

Tulokset
Sähköisten ajanvarausten osuus kasvoi 20%:sta 35%:in. Lisäksi verkkoajanvarausten kokonaismäärä kasvoi ensimmäisen vuoden aikana 15%. Parannusten ansiosta myös puhelinpalvelun yövuorosta voitiin luopua.

Suosittelija:

"Internet-ajanvarauksen uudistaminen lähti pyörimään tehokkaasti Druidin kanssa pidetyn suunnittelupalaverin ja Scrumiin siirtymisen jälkeen. Scrumiin sitoutumisessa täytyy olla johdonmukainen ja määrätietoinen, jotta tiimin työlistalle päätyvät oikeat tehtävät. Työskentely Druidin kanssa on sujunut mallikkaasti. He tuovat Drupal-osaamisensa lisäksi peliin aitoa kiinnostusta liiketoimintaprosessiemme kehittämistä kohtaan. He ovat myös toimineet product ownerin tukena haasteiden muuttamisessa taskeiksi Product Backlogiin."

Tuomas Halonen, tietohallintojohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Druid Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Lääkärikeskus Aava
Ajankohta: 2014 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Druid kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Graafinen suunnittelu
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

Open source
Drupal
Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Druid kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Druid - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Druid - Muita referenssejä

Druid - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia