Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Laajensimme tuotevalikoimaamme DeltaTrakin BLE ja PDF lämpötila ja kosteus dataloggereilla.

BloggausFlashLink In-Transit BLE dataloggerit ovat PDF dataloggereita, joissa on myös integroitu Bluetooth (BLE) yhteys. Ne sopivat erinomaisesti elintarvikkeiden, valmisruokien, kemikaalien ja lääkkeiden langattomaan lämpötilan ja kosteuden seurantaan niiden kulkiessa kylmäketjun läpi. Tiedot ladataan dataloggerista älypuhelinsovelluksella (Android tai iOS). Mobiililaite lataa dataloggerin tiedot ja mittaukset verkkosovellukseen, jossa niitä voi tarkastella etänä.

Vastaanottajat pääsevät nopeasti ja helposti käsiksi dataloggerin mittaus- ja reittitietoihin mobiilisovelluksen avulla ilman, että heidän tarvitsee avata pakettia tai konttia, jossa dataloggeri on.

Dataloggerin tiedot ovat saatavilla kaavio- ja taulukkomuodossa ja kun mobiilisovellus synkronoidaan verkkosovellukseen, dataloggerin silloinen sijainti myös merkitään tietoihin.

PDF-raportti luodaan automaattisesti sovelluksessa ja se voidaan helposti jakaa sähköpostitse muiden sidosryhmien kanssa. Varmuusominaisuudena dataloggeri voidaan lukea myös sen sisäänrakennetun USB-portin kautta, joka PC:hen liitettynä lataa automaattisesti PDF-raportin matkahistorian kera.

Käyttökohteina ovat kylmäautot, kuorma-autot ja kontit sekä rautatie- ja lentokuljetukset. Henkilökunta voi ladata ja jakaa tietoja missä tahansa kuljetuksen kohdassa, jolloin he voivat tunnistaa, missä ja milloin kylmäketjussa ilmenee ongelmia.

Lue koko uutinen verkkosivuillamme: https://timeless.fi/uutiset/deltatrak/laajensimme-tuotevalikoimaamme-deltatrakin-ble-pdf-lampotila-kosteus-dataloggereilla/

Pinterest
Timeless Technology logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Timeless Technology kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Logistiikka

Omat tagit

Bluetooth dataloggeri
DeltaTrak

Siirry yrityksen profiiliin Timeless Technology kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Timeless Technology - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Timeless Technology - Muita referenssejä

Timeless Technology - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia