Laajat ja vakaat järjestelmät liiketoiminnan tukena

Traktoreiden kytkentälaitteita valmistavan LH Lift Oy:n käyttöön on vuosien varrella kertynyt Oscarin liiketoimintaalustaratkaisuja laaja-alaisesti verkkokaupasta aina suunnitteluohjelmien integraatioihin.

Kilpailukykyisin ja soveltuvin palvelupaketti

Yli 40-vuotias suomalainen perheyritys LH Lift valmistaa vetokoukkuja sekä kolmipiste- ja etunostolaitteita traktoritehtaille. Suomen ja Kiinan toimipisteiltä liiketoimintaa pyörittävän yrityksen asiakaspeitto kattaa AGCO:n lisäksi myös useita pienempiä valmistajia sekä jälkimarkkinatoimijoita Euroopassa ja Kiinassa.

LH Liftin materiaali- ja IT-päällikkö Eero Viikki kertoo yhteistyön Oscarin kanssa saaneen alkunsa jo 2000-luvun vaihteessa, kun yritykselle heräsi tarve päivittää aikaisempi pienemmän ohjelmistotalon toimittama toiminnanohjausjärjestelmä laajempaan ja vakaampaan.

– Oscarin ratkaisut olivat meille se sopivin ja hinnaltaan kilpailukykyisin vaihtoehto viimeisellä kierroksella olleiden kolmen eri toimittajan järjestelmistä, toteaa Viikki.

Monipuolisia integraatioita

Kehitysprojekteissa ja pääkäyttäjänä toiminut Viikki jatkaa, että vuosien varrella Oscarin palveluita onkin kertynyt todella laaja-alainen paletti.

Oscarin liiketoiminta-alustasta käytämme huoltoa lukuunottamatta lähes kaikkia toimintoja.

Ulkoistetun taloushallinnon ja palkanlaskennan tueksi on liittymiä, Oscarin verkkokauppa sekä tuoreimpina käyttöönotetut työajanseuranta ja mobiilit käsipäätteet inventointeja ja materiaalin vastaanottoja varten.

Liiketoiminnan kannalta tärkeitä ovat myös integraatiot erilaisiin suunnitteluohjelmiin. PDM-integraation avulla tuoterakenteet pystytään tuomaan järjestelmään suoraan eri suunnitteluohjelmista, ja EDI-liittymä mahdollistaa sujuvan tiedon kulun kauppakumppaneiden välillä.

Ajan hermoilla olevaa kehitystä

Yhteistyö Oscarin kanssa on Viikin mukaan ollut aktiivista ja tiivistä vuosien varrella. Asioita ei ole jätetty lepäämään paikoilleen, vaan ohjelmistot ovat kehittyneet jatkuvasti.

– Kyllä se näkyy, että Oscar kasvaa ja kehittyy. Vaikka kasvu tuo myös omat haasteensa, ovat he hyvin ajan hermoilla. Oscarilaisilla on ammattitaitoinen ja sitoutunut porukka kasassa.

Asiakkuuteen ja sen kehitykseen tyytyväinen ollut Viikki kertoo, että ongelmanratkaisutilanteiden ohella Oscarin yhteyshenkilöitä on tavattu myös toimiston ulkopuolella vapaa-ajan toiminnan merkeissä. Tämä kuvastaa Viikin mukaan mukavia yhteyshenkilöitä ja hyvin toiminutta yhteistyötä.

Suosittelija:

– Kyllä se näkyy, että Oscar kasvaa ja kehittyy. Vaikka kasvu tuo myös omat haasteensa, ovat he hyvin ajan hermoilla. Oscarilaisilla on ammattitaitoinen ja sitoutunut porukka kasassa.

Materiaali- ja IT-päällikkö Eero Viikki

Referenssi Laajat ja vakaat järjestelmät liiketoiminnan tukena
Tilaaja: Traktoreiden kytkentälaitteita valmistava LH Lift
Toimittajan yhteyshenkilö:
Materiaali- ja IT-päällikkö Eero Viikki
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakkuudenhallinta CRM
HR
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Projektinhallinta
Taloushallinto
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Big Data
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Verkkokaupparatkaisut
Asiantuntijapalvelut
Kauppa
Prosessiteollisuus
Valmistava teollisuus
Huolto ja korjaus
Johtamistyö
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto
liiketoiminta-alusta liiketoiminnan digitalisointi liiketoiminnan kehittäminen ERP
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Yliopiston pääsykokeet voi tehdä nyt etänä Online Proctoring -valvontajärjestelmällä
Perinteiset yritykset ja ohjelmistokehitystiimit testaavat ideoita innovaatiokilpailuissa
Digitaalinen oppiminen on kilpailukyvyn kannalta kriittinen osa liiketoimintastrategiaa