Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Laajat ja vakaat järjestelmät liiketoiminnan tukena

ReferenssiTraktoreiden kytkentälaitteita valmistavan LH Lift Oy:n käyttöön on vuosien varrella kertynyt Oscarin liiketoimintaalustaratkaisuja laaja-alaisesti verkkokaupasta aina suunnitteluohjelmien integraatioihin.

Kilpailukykyisin ja soveltuvin palvelupaketti

Yli 40-vuotias suomalainen perheyritys LH Lift valmistaa vetokoukkuja sekä kolmipiste- ja etunostolaitteita traktoritehtaille. Suomen ja Kiinan toimipisteiltä liiketoimintaa pyörittävän yrityksen asiakaspeitto kattaa AGCO:n lisäksi myös useita pienempiä valmistajia sekä jälkimarkkinatoimijoita Euroopassa ja Kiinassa.

LH Liftin materiaali- ja IT-päällikkö Eero Viikki kertoo yhteistyön Oscarin kanssa saaneen alkunsa jo 2000-luvun vaihteessa, kun yritykselle heräsi tarve päivittää aikaisempi pienemmän ohjelmistotalon toimittama toiminnanohjausjärjestelmä laajempaan ja vakaampaan.

– Oscarin ratkaisut olivat meille se sopivin ja hinnaltaan kilpailukykyisin vaihtoehto viimeisellä kierroksella olleiden kolmen eri toimittajan järjestelmistä, toteaa Viikki.

Monipuolisia integraatioita

Kehitysprojekteissa ja pääkäyttäjänä toiminut Viikki jatkaa, että vuosien varrella Oscarin palveluita onkin kertynyt todella laaja-alainen paletti.

Oscarin liiketoiminta-alustasta käytämme huoltoa lukuunottamatta lähes kaikkia toimintoja.

Ulkoistetun taloushallinnon ja palkanlaskennan tueksi on liittymiä, Oscarin verkkokauppa sekä tuoreimpina käyttöönotetut työajanseuranta ja mobiilit käsipäätteet inventointeja ja materiaalin vastaanottoja varten.

Liiketoiminnan kannalta tärkeitä ovat myös integraatiot erilaisiin suunnitteluohjelmiin. PDM-integraation avulla tuoterakenteet pystytään tuomaan järjestelmään suoraan eri suunnitteluohjelmista, ja EDI-liittymä mahdollistaa sujuvan tiedon kulun kauppakumppaneiden välillä.

Ajan hermoilla olevaa kehitystä

Yhteistyö Oscarin kanssa on Viikin mukaan ollut aktiivista ja tiivistä vuosien varrella. Asioita ei ole jätetty lepäämään paikoilleen, vaan ohjelmistot ovat kehittyneet jatkuvasti.

– Kyllä se näkyy, että Oscar kasvaa ja kehittyy. Vaikka kasvu tuo myös omat haasteensa, ovat he hyvin ajan hermoilla. Oscarilaisilla on ammattitaitoinen ja sitoutunut porukka kasassa.

Asiakkuuteen ja sen kehitykseen tyytyväinen ollut Viikki kertoo, että ongelmanratkaisutilanteiden ohella Oscarin yhteyshenkilöitä on tavattu myös toimiston ulkopuolella vapaa-ajan toiminnan merkeissä. Tämä kuvastaa Viikin mukaan mukavia yhteyshenkilöitä ja hyvin toiminutta yhteistyötä.

Suosittelija:

– Kyllä se näkyy, että Oscar kasvaa ja kehittyy. Vaikka kasvu tuo myös omat haasteensa, ovat he hyvin ajan hermoilla. Oscarilaisilla on ammattitaitoinen ja sitoutunut porukka kasassa.

Materiaali- ja IT-päällikkö Eero Viikki

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oscar Software Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Traktoreiden kytkentälaitteita valmistava LH Lift
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Materiaali- ja IT-päällikkö Eero Viikki

Lisätietoja

Yritysprofiili Oscar Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
HR
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Projektinhallinta
Taloushallinto
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Big Data
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Kauppa
Prosessiteollisuus
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus
Johtamistyö
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

liiketoiminta-alusta
liiketoiminnan digitalisointi
liiketoiminnan kehittäminen
ERP

Siirry yrityksen profiiliin Oscar Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oscar Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Oscar Software - Muita referenssejä

Oscar Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia