Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

”Laadukkaan kustannuslaskennan tavoitteena vähentää turhaa työtä”

ReferenssiSuomen johtava talotekniikkasuunnittelun asiantuntijakonserni Granlund on ympäristöasioiden lisäksi vahva toimija myös ohjelmistopuolella. Kiinteistöjen ylläpidon hallintajärjestelmä Granlund Manager ja muut Granlundin ohjelmistotuotteet ovat koko toimialan tuntemia ja arvostamia. Kun Granlund hankkii järjestelmän talon ulkopuolelta, ostopäätös perustuu tavallista parempaan osaamiseen ja kykyyn arvioida ohjelmiston ominaisuuksia.

Granlundin valinta LVI-kustannuslaskentaan on Broker Estimate.

Kun valintaa tehtiin, myös muita vaihtoehtoja arvioitiin. ”Nimiä mainitsematta voidaan kertoa, että niiden käyttäminen oli huomattavasti Brokeria kömpelömpää”, yhtiöstä kerrottiin tuolloin.

Nykykäytännön mukaan useat urakoitsijat laskevat samaa urakkaa omilla työpöydillään. Koska vain yksi voittaa, muut ovat tehneet turhaa työtä. Ja turha työ on jollain tavalla upotettava urakkahintoihin muualla, mistä kärsii koko ala. Granlundin mukaan ennen urakkalaskentaa tehtävän laadukkaan kustannuslaskennan tavoitteena on vähentää turhaa, päällekkäistä laskentatyötä.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oy Mercus Software Ltd logo

Tiedot

Tilaaja: Granlund Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Oy Mercus Software kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Oy Mercus Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oy Mercus Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Oy Mercus Software - Muita referenssejä

Oy Mercus Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia