Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Laadukasta työtä vai jatkuva reklamaatioiden virta?

BloggausLaadun varmistaminen on tärkeä ja puhuttava puheenaihe, johon jokainen yritys kaipaa vastauksia - kuinka laatu saadaan varmistettua ja vältyttyä virheiltä? Tekevälle tunnetusti sattuu ja tapahtuu, mutta yritystoiminnassa virheet voivat käydä monin tavoin kalliiksi.

Laadun varmistamista ja reklamaatioita käsiteltäessä on tärkeää tunnistaa, mitä laatu on ja mistä reklamaatiot johtuvat sekä kuinka ne voidaan välttää.

Mitä laatu on?

Laadulle ei ole olemassa yhtä oikeaa määritelmää, vaan jokainen henkilö kokee laadun subjektiivisesti. Yleisesti kuitenkin tunnistetaan, että laatu on hyvän onnistumisen käsite. Suomen Stardardisoimisliitto SFS:n viimevuotisessa artikkelissa käsitellään hyvin laadun moninaista käsitettä ja sen muuttumista vuosien saatossa. Nykyisin hyvänä laatuna pidetään sitä, että vältytään virheiltä ja niiden korjaamiseen kuluvalta turhalta työltä. Omasta mielestäni laatua on erityisesti myös se, että asiakas on tyytyväinen ja kokee saaneensa haluttua palvelua haluttuun aikaan - asiakkaan on helppo luottaa laadukkaaseen palveluntuottajaan.

Esimerkki: Asennus- ja huoltotöitä tekevän yrityksen työntekijä saa paperilla tiedon työtehtävästä ja lähtee ajamaan kohti työmaata. Ajomatkan aikana huollon tilannut asiakas soittaa toimistolle ja antaa uutta lisätietoa huoltoon liittyen. Jos asentaja saapuu asiakkaan luo vanhojen tietojen kera, kokeeko asiakas saaneensa laadukasta palvelua? Muutokset tulee välittää matkalla olevalle työntekijälle nopeasti, jotta työssä otetaan uudet lisätiedot huomioon ja asiakas saa toivomansa lopputuloksen.

Mobiilit ratkaisut mahdollistavat laadukkaan tiedonkulun

Jos esimerkin huoltoyrityksessä ei ole kunnollista, mobiilisti käytettävää toiminnanohjausjärjestelmää, ei toimiston työntekijä voi tehdä muuta kuin soittaa tai lähettää sähköpostia työntekijälle uuden tiedon välittämiseksi. Tällöin ajon aikana saadut muistiinpanot voivat jäädä puutteellisiksi, liikenteessä ajaminen vaarantuu ja sähköpostiin lähetetyillä muutoksilla on vaarana jäädä huomaamatta.

Mobiileilla ratkaisuilla, jotka kulkevat työntekijöiden mukana myös työkohteisiin, muutokset voidaan toimittaa työntekijöille luotettavimmin suoraan sähköisenä asentajan mobiililaitteeseen. Asiakkaan kanssa keskustellut henkilö voi kirjoittaa lähtötiedot ja myöhemmin muuttuneet tiedot suoraan järjestelmään, jolloin työntekijä näkee ajantasaiset tiedot helposti kännykästään. Lisäksi jos huoltoa tekee useampi työntekijä, tulee tieto jaettua yhdellä kertaa kaikille työhön osallistuville.

Lue koko artikkeli blogistamme.

Pinterest
Hillava Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Hillava kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Siirry yrityksen profiiliin Hillava kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Hillava - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Hillava - Muita referenssejä

Hillava - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia