logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Laadukas valokuituyhteys välitti koripallon EM-kisojen donkkaukset ja syötöt kotikatsomoihin

ReferenssiKun Susijengin Lauri Markkanen pussittaa pallon, yleisö repeää huutoon. Markkasen ja muiden huippupelaajien donkkaukset, harhautukset ja syötöt välittyivät Helsingin Hartwall-areenan lisäksi kotikatsomoihin niin kotimaassa kuin ulkomailla, kiitos huippulaadukkaan valokuituyhteyden. Parhaimmillaan Susijengin peleillä oli koripallon EM-kilpailuiden aikaan 900 000 televisiokatsojaa. Telia oli yksi neljästä kultatason sponsorista Helsingin kisoissa.

Verkkopalveluilla oli tapahtumassa kriittisen tärkeä rooli. Niitä hyödynsivät niin media, järjestäjät, viranomaiset kuin yhteistyökumppanit. Esimerkiksi selostajat tarvitsivat ISDN- ja puhelinyhteydet, jotta kisat saatiin selostettua globaalisti. Lehdistökeskuksessa medialle puolestaan oli tarjolla sekä langattomat että kiinteät verkkoyhteydet ja lisäksi tulostuspalvelu.

Kilpailujärjestäjällä oli korkea vaatimustaso tarvittaville palveluille. Telian asiantuntijat suunnittelivat kokonaisuuden järjestäjän antamien tarkkojen määritysten pohjalta yhdessä järjestäjän kanssa, ja palvelu räätälöitiin täysin asiakkaan vaatimusten mukaisiksi. Suunnittelutyö aloitettiin vuosi ennen kisoja. Kisojen aikana ylläpitoa toteutettiin ympäri vuorokauden, sillä muun muassa aikaeron vuoksi yhteyksien oli toimittava 24/7.

”Tekninen toteutus on tarkasti määritelty sääntökirjassa”, kertoo EM-kisojen pääsihteeri Ari Tammivaara. ”Vaatimukset ovat kaikissa kisakaupungeissa samat. Kesken tapahtuman ei voida lähteä säätämään, vaan kaiken tulee toimia ennalta sovitulla tavalla.”

”Lopputulos Helsingin kisoissa oli hyvä”, Tammivaara sanoo. ”Telian palvelut toimivat hyvin koko tapahtuman ajan, ja verkkoyhteydestä ei ole tullut lainkaan negatiivista palautetta.”

Haaste: Koripallon EM-kisoihin tarvittiin kaikkiin kisakaupunkeihin yhteydet, joiden korkea vaatimustaso oli kaikissa kaupungeissa sama. Yhteyksien tuli toimia kaikissa olosuhteissa, ja ylläpidon tuli kisojen aikana olla ympärivuorokautista.

Ratkaisu: Telia toteutti Helsingin kisoihin yhteydet järjestäjän antamien tarkkojen määrittelyiden mukaisesti.

Hyödyt: Järjestäjän, median, viranomaisten sekä yhteistyökumppaneiden tarvitsemat verkkopalvelut toimivat hyvin koko kisojen ajan. Toimivuus varmistettiin muun muassa varmentamalla kaikki runkoyhteydet sekä varmistamalla katkeamaton sähköverkko UPS-laitteilla.

Varmista liiketoimintasi toimivuus kaikkialla. Lue lisää ketterästä yritysverkosta.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Telia

Tiedot

Tilaaja: Koripallon EM-kilpailut

Lisätietoja

Telia:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

verkottaminen
verkko
Etäkäyttö
yritysverkko
valokuituyhteys
Telia
internetyhteys
liikkuva yritysverkko

Erikoisosaaminen

Tietoliikennepalvelut

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Telia kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Telia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Telia - Muita referenssejä

Telia - Muita bloggauksia

Siirry Telia kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Top 6 internet-trendit 2019 by Mary Meeker
Digiarvoa 2019-kilpailussa etsitään ideoita Suomen digitaalisen tulevaisuuden rakentamiseksi

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia