Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kyselytoiminnot HR-järjestelmässä

ReferenssiSavon koulutuskuntayhtymä, eli Sakky on käyttänyt Arc Technologyn HR-järjestelmää vuodesta 2004 lähtien monipuolisesti henkilöstöhallinnon ja henkilöstön kehittämisen tarpeisiin. Heillä HR-järjestelmä sisältää mm. henkilöstön perustietojen lisäksi paljon erilaisia HRD-prosesseja. Arcin HR-järjestelmän avulla Sakky toteuttaa esimerkiksi organisaation kehityskeskustelut, tavoitteiden asettamiset sekä niiden seurannat. Lisäksi heillä on käytössä työntekijöiden henkilökohtaiset kehityssuunnitelmat, roolipohjainen osaamisen hallinnan moduuli, koulutuskalenteri ja pätevyyksien sekä sertifikaattien hallinta. Näiden ohella myös HR-järjestelmän kyselytyökalu on ollut aktiivisessa käytössä.

Viimeisimmäksi HR-järjestelmän kysely-ympäristöä hyödynnettiin Sakkyllä työsuojeluvaalien äänestyksen toteuttamisessa. Sakkyn HR-järjestelmän pääkäyttäjä pystyi itsenäisesti rakentamaan haluamansa kaltaisen äänestyslomakkeen kyselytyökalun avulla. Kun kysely- tai tässä tapauksessa vaalilomake oli valmis, oli julkaisun aika. Vaalikutsut jaettiin järjestelmän avulla sähköpostilinkkeinä henkilöstölle ja jokaisella oli yksi ääni käytettävissään.

Sakkyn kokemukset työsuojeluvaalien äänestyksen toteuttamisesta HR-järjestelmän avulla olivat varsin positiiviset. Äänestys HR-järjestelmän avulla vapautti vaalien paikka- ja aikasidonnaisuudesta, jolloin esimerkiksi Sakkyn eri toimipisteistä oli mahdollista äänestää ilman toiselle paikkakunnalle matkustamista. Koska äänestys ei ollut fyysiseen ympäristöön sidottua, ei myöskään aikataululliset esteet koituneet ongelmaksi – jokainen äänestäjä pystyi antamaan äänensä itselle sopivana ajankohtana suoraan työpisteeltään.

Äänestyksen toteuttaminen HR-järjestelmän avulla säilytti myös kaikista oleellisimman, eli vaalisalaisuuden: yksittäisen äänestäjän valinta ei ollut nähtävissä edes pääkäyttäjälle. Arcin HR-järjestelmä mahdollistaa kaiken järjestelmässä olevan tiedon raportoinnin saman tien. Näin ollen myös äänestyksen tulos saatiin nopeasti selville äänestysajan päätyttyä yhtä nappia painamalla.

Tässä yksi asiakasesimerkki siitä, millaisissa eri tilanteissa Arcin HR-järjestelmän kyselytyökalua on mahdollista hyödyntää. Sakkylla kysely-ympäristö on ollut myös aktiivisessa käytössä myös opiskelijatyytyväisyyskyselyjen toteuttamisessa sekä erilaisissa yhteistyökyselyissä. Myöskin tämänkaltaisissa kyselyissä vastaajat kutsutaan vastaamaan sähköpostikutsulla ja pääkäyttäjällä on monipuolinen raportointimahdollisuus käytettävissään.

Suosittelija:

Viimeisimpänä Sakky sovelsi Arcin HR-järjestelmän kyselytoiminnallisuutta organisaation työsuojeluvaalien toteuttamiseen ja kokemus tästä oli erittäin positiivinen.

Arja Pihavaara

Pinterest
Referenssin infoboxi
Arc Technology Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Savon koulutuskuntayhtymä
Ajankohta: 2004 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Juha Nurmela, juha.nurmela@sakky.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Arc Technology kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Koulutusala

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

HR-järjestelmä
hrm-järjestelmä
HRM-tietojärjestelmä
hrm-ratkaisu
HR järjestelmät
hr data
Asiakaskokemuskyselyt
Henkilöstökysely
Henkilöstökyselyt
Henkilöstötyytyväisyyskyselyt
Kysely
kyselyt
kyselytutkimus
kyselytyökalu
Kyselytyökalut
verkkokyselyjärjestelmä
Arc Technology
HR-digitalisaatio
HR-raportointi
henkilöstöhallinta
henkilöstöhallintajärjestelmä
Henkilöstöhallinto
hrd
perustietojen hallinta
kehityskeskustelu
tavoiteasetanta
tavoitteet
suorituksen johtaminen
Kehittyminen
osaamisen johtaminen
Osaamisen hallinta
koulutuksen hallinta
koulutuksen hallintajärjestelmä
koulutuksenhallinta
koulutuskalenteri
henkilöstön koulutus
koulutussuunnitelma
pätevyyden hallinta
pätevyyksien hallinta
Sertifikaatti
pätevyyksien voimassaolo
HRD-järjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin Arc Technology kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Arc Technology - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Arc Technology - Muita referenssejä

Arc Technology - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia