Kyselytoiminnot HR-järjestelmässä

Savon koulutuskuntayhtymä, eli Sakky on käyttänyt Arc Technologyn HR-järjestelmää vuodesta 2004 lähtien monipuolisesti henkilöstöhallinnon ja henkilöstön kehittämisen tarpeisiin. Heillä HR-järjestelmä sisältää mm. henkilöstön perustietojen lisäksi paljon erilaisia HRD-prosesseja. Arcin HR-järjestelmän avulla Sakky toteuttaa esimerkiksi organisaation kehityskeskustelut, tavoitteiden asettamiset sekä niiden seurannat. Lisäksi heillä on käytössä työntekijöiden henkilökohtaiset kehityssuunnitelmat, roolipohjainen osaamisen hallinnan moduuli, koulutuskalenteri ja pätevyyksien sekä sertifikaattien hallinta. Näiden ohella myös HR-järjestelmän kyselytyökalu on ollut aktiivisessa käytössä.

Viimeisimmäksi HR-järjestelmän kysely-ympäristöä hyödynnettiin Sakkyllä työsuojeluvaalien äänestyksen toteuttamisessa. Sakkyn HR-järjestelmän pääkäyttäjä pystyi itsenäisesti rakentamaan haluamansa kaltaisen äänestyslomakkeen kyselytyökalun avulla. Kun kysely- tai tässä tapauksessa vaalilomake oli valmis, oli julkaisun aika. Vaalikutsut jaettiin järjestelmän avulla sähköpostilinkkeinä henkilöstölle ja jokaisella oli yksi ääni käytettävissään.

Sakkyn kokemukset työsuojeluvaalien äänestyksen toteuttamisesta HR-järjestelmän avulla olivat varsin positiiviset. Äänestys HR-järjestelmän avulla vapautti vaalien paikka- ja aikasidonnaisuudesta, jolloin esimerkiksi Sakkyn eri toimipisteistä oli mahdollista äänestää ilman toiselle paikkakunnalle matkustamista. Koska äänestys ei ollut fyysiseen ympäristöön sidottua, ei myöskään aikataululliset esteet koituneet ongelmaksi – jokainen äänestäjä pystyi antamaan äänensä itselle sopivana ajankohtana suoraan työpisteeltään.

Äänestyksen toteuttaminen HR-järjestelmän avulla säilytti myös kaikista oleellisimman, eli vaalisalaisuuden: yksittäisen äänestäjän valinta ei ollut nähtävissä edes pääkäyttäjälle. Arcin HR-järjestelmä mahdollistaa kaiken järjestelmässä olevan tiedon raportoinnin saman tien. Näin ollen myös äänestyksen tulos saatiin nopeasti selville äänestysajan päätyttyä yhtä nappia painamalla.

Tässä yksi asiakasesimerkki siitä, millaisissa eri tilanteissa Arcin HR-järjestelmän kyselytyökalua on mahdollista hyödyntää. Sakkylla kysely-ympäristö on ollut myös aktiivisessa käytössä myös opiskelijatyytyväisyyskyselyjen toteuttamisessa sekä erilaisissa yhteistyökyselyissä. Myöskin tämänkaltaisissa kyselyissä vastaajat kutsutaan vastaamaan sähköpostikutsulla ja pääkäyttäjällä on monipuolinen raportointimahdollisuus käytettävissään.

Suosittelija:

Viimeisimpänä Sakky sovelsi Arcin HR-järjestelmän kyselytoiminnallisuutta organisaation työsuojeluvaalien toteuttamiseen ja kokemus tästä oli erittäin positiivinen.

Arja Pihavaara

Referenssin infoboxi
Referenssi
Tilaaja: Savon koulutuskuntayhtymä
Ajankohta:2004 -
Toimittajan yhteyshenkilö:
Juha Nurmela, juha.nurmela@sakky.fi
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
HR
Ohjelmistokehitys
Microsoft
Koulutusala
Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto
HR-järjestelmä hrm-järjestelmä HRM-tietojärjestelmä hrm-ratkaisu HR järjestelmät hr data Asiakaskokemuskyselyt Henkilöstökysely Henkilöstökyselyt Henkilöstötyytyväisyyskyselyt Kysely kyselyt kyselytutkimus kyselytyökalu Kyselytyökalut verkkokyselyjärjestelmä Arc Technology HR-digitalisaatio HR-raportointi henkilöstöhallinta henkilöstöhallintajärjestelmä Henkilöstöhallinto hrd perustietojen hallinta kehityskeskustelu tavoiteasetanta tavoitteet suorituksen johtaminen Kehittyminen osaamisen johtaminen Osaamisen hallinta koulutuksen hallinta koulutuksen hallintajärjestelmä koulutuksenhallinta koulutuskalenteri henkilöstön koulutus koulutussuunnitelma pätevyyden hallinta pätevyyksien hallinta Sertifikaatti pätevyyksien voimassaolo HRD-järjestelmä
Pinterest

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Arc Technology Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Muita julkaisuja Arc Technology Oy:lta

Siirry Arc Technology Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Ohjelmistoalalla parhaiten tienaavat Helsingissä työskentelevät ammattilaiset
Apple on nyt biljoonan dollarin yritys
Teamit lupaa tuoda monikanavaisen myynnin kaikkien yritysten saataville

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia