Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kymenlaakson pelastuslaitoksella otettiin kevään aikana käyttöön pelastuslaitoksille suunnattu henkilöstö- ja resurssienhallinnan tietojärjestelmä STORE

Referenssi

Kymenlaakson pelastuslaitos

Kymenlaakson pelastuslaitos toimii Kymenlaakson seitsemän kunnan alueella. Pelastuslaitoksen paloasemista viisi on miehitetty päätoimisella henkilöstöllä ja kaksi paloasemaa on niin sanottua toimenpidepalkkasia. Näiden lisäksi alueella on sopimuspalokuntia. Paloasemia on kaiken kaikkiaan 40.

Päätoimista henkilöstöä Kymenlaakson pelastuslaitoksella on noin 200. Sopimuspalokuntien hälytysosaston vahvuus on noin 900 henkilöä.


Tarve henkilöstöhallinnan tietojärjestelmälle

Kymenlaakson pelastuslaitoksella henkilöstöhallintaan liittyvää informaatiota ylläpidettiin aiemmin useassa eri Excel-taulukossa. Palomiesten koulutusseurannat olivat yhdessä taulukossa ja työvuorosuunnittelua hoidettiin toisella. Samoin palkanlaskentaan liittyvät palkanlisät olivat taas eri tiedostossa.


STORE korvaa manuaalisesti ylläpidetyn Excel-viidakon

STORE-järjestelmä on kokonaisvaltainen henkilöstö- ja resurssienhallintajärjestelmä, jolla voidaan hoitaa pelastuslaitoksen kaikkien paloasemien henkilöstön työaika- ja työvuorosuunnittelu. Näiden lisäksi järjestelmästä löytyy useita eri toimintoja pelastuslaitoksen jokapäiväiseen käyttöön.

Järjestelmä integroidaan kaupungin henkilöstöjärjestelmään, jolloin STOREsta löytyy ajantasainen tieto koko henkilöstön työsuhteista, lomista, virkavapaista jne. STORE integroidaan myös kaupungin palkanmaksujärjestelmään, jolloin tapahtumista ja työvuoroista koostettu palkka-aineisto siirretään automaattisesti palkanmaksujärjestelmään.


STOREn käyttöönotto

Vuoden vaihteessa toteutetun kilpailutuksen jälkeen Kymenlaakson pelastuslaitoksella tehtiin hankintapäätös STORE-järjestelmästä. Toimitusprojekti aloitettiin tammikuussa ja täyteen tuotantokäyttöön siirryttiin toukokuun aikana.

Hankkeen projektipäällikkönä toimi Etelä-Karjalan pelastuslaitoksen palopäällikkö Sampsa Lintunen. Lintunen on ollut STOREn kehityksessä mukana alusta alkaen vuodesta 2005 ja toi projektiin mukanaan erittäin olennaista asiantuntemusta STOREn järjestelmäkehityksestä ja -käyttöönotosta sekä pelastustoiminnan henkilöstöhallinnosta.

Projektin yhteydessä toteutettiin STOREn ensimmäiset mobiiliominaisuudet (henkilökohtainen työaikasuunnitelma ja työaikailmoitus) ja ne on otettu käyttöön kaikissa STOREa käyttävissä pelastuslaitoksissa.

Suosittelija:

Kaiken kaikkiaan hyvin tiiviillä aikataululla ollaan pystytty ottamaan järjestelmä tuotantokäyttöön. Pysyimme hyvin aikatalussa ja kustannukset jotka oli arvioitu järjestelmän hankintaan alitettiin. Kun hankintapäätös oli tehty, asiat menivät hyvin eteenpäin. Erittäin tyytyväisiä ollaan hankkeen käyttöönottoon.

Juha Tiitinen, pelastuspäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Probis logo

Tiedot

Tilaaja: Kymenlaakson pelastuslaitos
Ajankohta: 2019

Lisätietoja

Yritysprofiili Probis kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Julkishallinto
Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Probis kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Probis - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Probis - Muita referenssejä

Probis - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia