Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kymenlaakson hyvinvointialue

ReferenssiKymenlaakson hyvinvointialue aloitti toimintansa vuoden 2023 alussa, jolloin Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut, sekä pelastustoimen palvelut siirtyivät hyvinvointialueen hoidettavaksi. Noin 161 000 asukkaan Kymenlaakson hyvinvointialueeseen kuuluvat Hamina, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää ja Virolahti.

Aikaisemmin sotealueen käytössä olleet yksipuoliset ja taipumattomat ratkaisut johtivat kompromisseihin muun muassa visuaalisuudessa ja sisällön esittämisessä. Sivuston ylläpito oli monimutkaista ja siksi sisällön ylläpitoa ei ole pystytty hajauttamaan eri palveluihin.

Tavoitteena toteutuksessa oli, että asukkaat ja asiakkaat löytävät tarvitsemansa tiedon helposti ja nopeasti. Sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa tunnistettava kiireellinen palvelutarve huomioitiin erityisesti palvelujen, palvelupaikkojen ja yhteystietojen esittämisessä ja löydettävyydessä. Sivuston haluttiin toimivan palveluna, jossa on kaikille avointa ja yhtäläisesti saavutettavaa tietoa. Sivuston käyttökokemuksessa haluttiin korostuvan intuitiivisuus ja yhtenäinen palvelukokemus. Sivuston tulee siis tukea ja ohjata asiointiin verkossa.

Poutapilven tehtävänä projektissa oli tekninen toteutus WordPress- järjestelmään, käyttöliittymäsuunnittelu jo tehtyjen visuaalisten suunnitelmien mukaisesti, uuden verkkosivuston käyttöönottoon liittyvän projektin hallinta, sekä järjestelmän ylläpito ja tuki. Käyttöliittymäelementteihin ja käyttöliittymien visuaaliseen ulkoasuun sovellettiin hyvinvointialueen visuaalisen ilmeen mukaiset visuaaliset tyylit, värit, typografiat, graafiset elementit ja kuvamaailma. Ulkoasun suunnittelusta vastasi ulkopuolinen kumppani.

Tekninen toteutus on laaja. Sivusto sisältää sadoittain artikkeleita ja sivuja, joissa käytössä monipuolisesti asiakaskohtaisia sisältölohkoja. Omia sisältötyyppejä on rakennettu yhteystietoja, tapahtumia, toistuvia sisältöjä ja palvelutietovarannon sisältöjä varten. Integrointi palvelutietovarantoon mahdollistaa palvelusisältöjen tuonnin palveluntietovarannosta WordPressiin ja tuotuja tietoja voi myös rikastaa WordPressissä. Kieliversioita on kolme.

Kaiken kaikkiaan verkkosivusto pyrkii tarjoamaan kattavan, helposti saavutettavan ja käyttäjäystävällisen tietolähteen hyvinvointialueen palveluista, ohjeista ja resursseista, joka tukee asiakkaiden ja asukkaiden tarpeita ja helpottaa heidän asiointiaan verkossa.

Suosittelija:

Anni Vakkuri

Pinterest
Referenssin infoboxi
Poutapilvi web design Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Kymenlaakson hyvinvointialue
Ajankohta: 2022 - 2023
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Klaus Holm

Lisätietoja

Yritysprofiili Poutapilvi web design kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Poutapilvi web design kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Poutapilvi web design - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Poutapilvi web design - Muita referenssejä

Poutapilvi web design - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia